Energy Expo - Join the revolution

O veste bună pentru cei care urmăresc să-și achiziționeze OnePlus Nord 4

Scris de | 12 iulie, 2024
O veste bună pentru cei care urmăresc să-și achiziționeze OnePlus Nord 4

În februarie, OnePlus a răspuns ofertelor Google și Samsung de a oferi șapte ani de suport software pentru flagship-urile lor, spunând că orice depășește cinci ani nu are sens financiar. Cu toate acestea, după cinci luni, compania chineză pare să-și fi schimbat părerea.

COO-ul OnePlus, Kinder Liu, a declarat pentru Digital Trends că viitorul Nord 4 va primi șase ani de actualizări de securitate de la lansarea sa. Deși un an suplimentar nu pare foarte mult, este totuși o schimbare semnificativă față de afirmația anterioară că „nimeni nu are nevoie de mai mult de cinci ani”.

OnePlus Nord 4 va primi patru actualizări majore Android și șase ani de patch-uri de securitate

În plus, rămâne întrebarea ce se va întâmpla cu flagship-urile OnePlus, cum ar fi 12, cărora li s-au promis doar cinci ani de actualizări. Presupunem că și acestea vor primi șase ani, dar nu este clar dacă această modificare se va aplica și dispozitivelor deja lansate sau doar celor viitoare, cum ar fi OnePlus 13.

Aceste întrebări rămân încă fără răspuns, dar acum știm că Nord 4 va primi patru actualizări majore Android, la fel ca OnePlus 11 și OnePlus 12. Interesant este că Nord 4 va fi actualizat vreme de un an suplimentar comparativ cu Galaxy A55 și A35 de la Samsung, care vor fi actualizate doar cinci ani. Aceasta ar putea fi un avantaj pentru Nord 4 în competiția cu A55, pentru cei care acordă importanță acestor aspecte.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , ,

Sursa: OnePlus Nord 4 to get four major Android updates, six years of security patches