Funcția AI care lipsește de pe ecranul secundar al lui Samsung Galaxy Z Flip 6

Scris de | 12 iulie, 2024
Funcția AI care lipsește de pe ecranul secundar al lui Samsung Galaxy Z Flip 6

Samsung a anunțat acum câteva zile Galaxy Z Flip 6 și Z Fold 6, iar Google a confirmat că funcția Circle to Search va fi disponibilă pe ambele telefoane. Din păcate, există o mică dar notabilă limitare pe telefonul Flip.

Circle to Search pe ecranul Flex al Galaxy Z Flip 6

Putem înțelege de ce funcția Circle to Search nu este disponibilă pe ecranul de acoperire al Z Flip 6. Acestea sunt mult mai mici decât ecranele convenționale ale smartphone-urilor, astfel încât desenarea unui cerc și atingerea unui conținut specific ar putea fi o experiență ceva mai dificilă.

Din punct de vedere al conținutului, Circle to Search ar putea să nu aibă sens pe ecranele cover, deoarece aceste afișaje sunt folosite de obicei pentru widget-uri și câteva alte funcții de bază. Deci, nu ar exista prea mult conținut de încercuit oricum. Cu toate acestea, Samsung oferă un mod Good Lock, astfel încât utilizatorii de Galaxy Z Flip 5 (și, probabil, Z Flip 6) să poată rula mai multe aplicații complete pe ecranul cover.

Noutăți pentru ecranul cover al Galaxy Z Flip 6

Cu toate acestea, Galaxy Z Flip 6 aduce câteva noutăți la ecranul secundar. Acestea includ un mod de conversație pentru traducerea vorbirii, sugestii de răspunsuri și o varietate de noi caracteristici pentru wallpaper. Aceasta reprezintă o mișcare interesantă din partea Samsung și Google, iar noile funcții adăugate vor îmbunătăți experiența utilizatorilor de Galaxy Z Flip 6 și Z Fold 6.

Etichete: , , , ,

Sursa: No, Circle to Search won't work on the Galaxy Z Flip 6 cover screen