Energy Expo - Join the revolution

Ce jocuri gratis oferă Amazon de Prime Day: avem parte de trei titluri extrem de populare

Scris de | 12 iulie, 2024
Ce jocuri gratis oferă Amazon de Prime Day: avem parte de trei titluri extrem de populare
FOTO via BBC

Amazon urmează să ofere, gratuit, trei titluri AAA în timpul Amazon Prime Day prin serviciul său Prime Gaming. Retailerul a anunțat că va oferi gratuit Suicide Squad: Kill the Justice League, Chivalry 2 și Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration Edition timp de 48 de ore începând de marți, 16 iulie.

Ofertele de Amazon Prime Day mai includ, de asemenea, încă 15 jocuri gratis pentru PC, inclusiv titluri precum Star Wars: Knights of the Old Republic 2 – The Sith Lords, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge și Alex Kidd in Miracle World DX.

Jocul open world Suicide Squad de la Rocksteady este singurul din pachetul gratis de la Amazon care a avut probleme mari la lansare, iar fanii și-au pierdut răbdarea la acea vreme cu studioul care a lansat și trilogia Arkham, care l-a avut ca personaj principal pe Batman. Rocksteady a scos jocul de la vânzare la doar o oră după lansare din cauza unei erori ciudate care le-a permis gamerilor să termine campania single-player după doar câteva minute. Recenziile, de asemenea, nu au fost chiar atât de amabile.

Brawlerul multiplayer medieval de la Tom Banner Studios, Chivalry II, s-a descurcat însă mult mai bine și a avut prinză atât la critici cât și la jucători. Însă cea mai bună ofertă gratuită din această colecție pare să fie ediția aniversară de 20 de ani de Tomb Raider, pentru titlul Rise of The Tomb Raider.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , ,

Sursa: Amazon is giving away 3 more free PC games during Prime Day next week, including Rise of the Tomb Raider