Energy Expo - Join the revolution

OnePlus ar putea pune baterii de 7000mAh pe midrange-uri

Scris de | 11 iulie, 2024
OnePlus ar putea pune baterii de 7000mAh pe midrange-uri

OnePlus și Oppo lucrează la integrarea unei noi baterii uriașe, de 7000mAh, pe telefoanele lor, conform leaker-ului Digital Chat Station, care a scris asta pe rețeaua socială Weibo. Interesant este că acest upgrade masiv ar putea fi introdus întâi pe un telefon midrange al companiilor. Bineînțeles, am mai văzut până acum astfel de baterii în telefoane ca Samsung Galaxy F62 sau Galaxy M51, dar acestea erau mai degrabă cazuri speciale, telefoane construite în jurul acestui aspect, iar majoritatea device-urilor „normale” fie ele midrange-uri sau flagship-uri, măsoară 5000mAh.

OnePlus a făcut progrese importante în tehnologia bateriilor, introducând cel mai recent o baterie silicon-based pe Ace 3 Pro, în încercarea de a crește durata de viață a autonomiei bateriei fără să afecteze grosimea sau greutatea telefonului. Numitul Ace 3 Pro are astfel o baterie impresionantă, de 6100mAh, cu o grosime de sub 9mm și o greutate de doar 207 grame.

Bateriile bazate pe silicon oferă o densitate mai mare decât cele tradiționale, permițând astfel includerea unei capacități mai mari într-un format similar. Asta ar sugera că viitorul device al celor de la OnePlus cu bateria de 7000mAh ar avea în continuare un design subțire. Alți producători din piață precum Honor și Xiaomi au adoptat și ei tehnologia bateriilor bazate pe silicon, lucru care poate indica tendința de a crește capacitatea bateriei fără a afecta dimensiunile sau greutatea telefoanelor.

Până vom avea parte de aceste noutăți, dacă vrei să vezi cum se descurcă cele mai bune midrange-uri din 2024 din punct de vedere al autonomiei bateriei, poți arunca o privire la testul nostru comparativ cu 5 device-uri midrange diferite – aici în format scris, și aici în format video.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , ,

Sursa: OnePlus Could Be Developing 7,000 mAh Batteries For Mid-Range Phones