Energy Expo - Join the revolution

Urmărește live Galaxy Unpacked, evenimentul care va introduce Galaxy Z Fold6 și Flip6

Scris de | 10 iulie, 2024
Urmărește live Galaxy Unpacked, evenimentul care va introduce Galaxy Z Fold6 și Flip6

Astăzi, 10 iulie, de la ora 16:00, Samsung va ține o nouă prezentare Galaxy Unpacked. Sunt așteptate în cadrul acestui eveniment două noi telefoane pliabile, modelele Galaxy Z Fold6 și Z Flip6, aduse la zi din punct de vedere hardware, dar și alte accesorii și chiar un produs dintr-o categorie nouă: inelul inteligent Galaxy Ring. Pentru a urmări live prezentarea Samsung, nu trebuie decât să dai play în player-ul video de mai jos:

Ce știm deja despre noile produse Samsung

Ca de obicei, a existat o serie lungă de scurgeri de informații în ultimele câteva luni, iar noi, la Connect am scris deja articole pe baza acestor informații neoficiale. Avem deja un articol cuprinzător, în care putem vedea specificațiile (aproape) complete ale celor două telefoane noi: Galaxy Z Fold6 și Flip6: detalii (aproape) complete înainte de lansare.

Se pare că vom primi și noi perechi de căști true wireless din familia Galaxy Buds alături de cele două noi telefoane. Săptămâna trecută, un utilizator de pe Reddit a cumpărat deja Galaxy Buds3 Pro dintr-un magazin din SUA care le-a pus la vânzare înainte de data oficială. Puteți citi despre acestea în articolul de săptămâna trecută: Galaxy Buds3 Pro, deja la vânzare în SUA, înaintea lansării oficiale,

Așa cum ne-am obișnuit în ultimii ani, și ceasurile Galaxy Watch vor primi o actualizare în această vară. Acestea sunt așteptate cu un nou chipset performant, Exynos W1000, produs folosind un proces de fabricație pe 3nm în fabricile Samsung. Noul chipset este mult mai performant decât modelul anterior și, cel mai probabil, mai eficient din punct de vedere al consumului de energie. Toate detaliile despre acest procesor în articolul dedicat: Samsung lansează noul procesor Exynos W1000, care va fi la interiorul lui Galaxy Watch7 Ultra.

Alături de Galaxy Watch7, Samsung va lansa, cel mai probabil, și un model Ultra de ceas: Tot ce trebuie să știi despre noul Galaxy Watch Ultra (înainte de lansare).

Galaxy Ring este primul inel inteligent de la Samsung, iar acesta a fost deja prezentat fizic în cadrul Mobile World Congress 2024 la începutul primăverii. Evenimentul Galaxy Unpacked ar putea fi cel în care aflăm și detalii mai multe despre inel, precum prețul și data lansării, dar și capabilitățile pe care acesta le va oferi. Cel mai probabil, acesta va concura în piață cu Oura Ring, despre care avem deja un material dedicat:

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , ,