Energy Expo - Join the revolution

Spotify introduce o nouă funcție pentru fanii podcasturilor

Scris de | 10 iulie, 2024
Spotify introduce o nouă funcție pentru fanii podcasturilor

Spotify lansează posibilitatea de a lăsa comentarii la podcasturi. Compania deja permite creatorilor de podcasturi să ofere sondaje și sesiuni de întrebări și răspunsuri (Q&A), astfel că această nouă funcție ar putea oferi acestora noi modalități de a interacționa cu audiențele lor.

Comentariile vor fi private în mod implicit (similar cu răspunsurile la Q&A), astfel încât creatorii vor trebui să îl aprobe pe fiecare în parte. Ei pot alege să aibă comentarii disponibile pentru întreaga lor emisiune sau doar pentru episoade specifice și, dacă nu doresc să permită comentarii, pot opta pentru a renunța la funcție.

Creatorii pot gestiona comentariile pe aplicația web Spotify for Podcasters începând de marți, funcție care va fi și parte a unei aplicații mobile Spotify for Podcasters reconfigurate, care va fi introdusă în următoarele zile, conform spuselor Mayei Prohovnik, vicepreședinte „podcast product” la Spotify.

Comentariile pentru ascultătorii de podcasturi vor deveni de asemenea disponibile ca parte a unui „phased rollout” începând de marți, în majoritatea țărilor în care Spotify este prezent, spune Prohovnik.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , ,

Sursa: Spotify is going to let you leave comments on podcast episodes