Energy Expo - Join the revolution

Razer lansează Snap Tap, o nouă funcție pentru tastaturile gamerilor

Scris de | 10 iulie, 2024
Razer lansează Snap Tap, o nouă funcție pentru tastaturile gamerilor

Razer a anunțat lansarea Snap Tap, un mod special inclus pe tastaturile sale Huntsman V3 Pro, realizat pentru gamerii competitivi. Aceasta se aseamănă cu o funcție promisă de o altă companie, Wooting, denumită Rappy Snappy, și care prioritizează ultimul input între două taste, permițându-le jucătorilor de Counter-Strike 2 sau Valorant să facă counter-strafing. Aceasta este o tehnică folosită pentru a minimiza impulsul și inerția, permițând trageri mai precise. Tehnica implică eliberarea unei taste de mișcare și apăsarea rapidă a tastei opuse pentru a anula mișcarea și a trage cu precizie.

Snap Tap Mode funcționează foarte similar și îmbunătățește capacitatea de reacție prin prioritizarea ultimei comenzi între două taste selectate fără a necesita eliberarea tastei anterioare. Acest lucru permite schimbări direcționale aproape instantanee, făcând jocul mai fluid și mai receptiv. Asta înseamnă, de exemplu, că dacă folosești A și D pentru Snap Tap, strafing-ul este aproape instantaneu, diferența fiind de doar 2 milisecunde, suficient cât să ai un avantaj față de adversar, conform celor de la Razer.

Noul mod îmbunătățește input-ul primit de tastură, eliminând necesitatea de a ridica fizic degetele între apăsările tastelor. Counter-strafing-ul tradițional implică eliberarea rapidă a tastei de mișcare pentru a putea fi posibilă apăsarea altei taste, ceea ce presupune o sincronizare precisă și viteză. Snap Tap Mode, integrat direct în firmware, permite schimbări de direcție instantanee fără a ridica tasta inițială.

Lansat ca update de software pentru linia Razer Huntsman V3 Pro (full-size, tenkeyless, 60%), Snap Tap Mode poate fi experimentat prin actualizarea firmware-ului și a Razer Synapse la cele mai recente versiuni.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , ,