Energy Expo - Join the revolution

OnePlus pregătește lansarea unui telefon cu baterie de 7000 mAh

Scris de | 9 iulie, 2024
OnePlus pregătește lansarea unui telefon cu baterie de 7000 mAh

Zvonacul Digital Chat Station a afirmat pe Weibo că OnePlus și OPPO lucrează acum la o baterie de 7.000 mAh. Postarea sugerează, de asemenea, că aceasta ar putea ajunge pentru prima dată într-un telefon de gamă medie.

Acesta nu ar fi primul telefon cu o baterie de 7.000 mAh, deoarece am mai întâlnit câteva telefoane mainstream cu baterii la fel de mari (de exemplu, Samsung Galaxy F62 și Galaxy M51). Am văzut chiar și producători de nișă care oferă telefoane voluminoase cu baterii de 10.000 mAh sau chiar 20.000 mAh. Însă aceste telefoane au avut, în general, un design gros și greu. Din această cauză, majoritatea telefoanelor Android au avut în ultimii ani o capacitate maximă de 5.000 mAh.

Totuși, OnePlus a plusat recent cu o baterie pe bază de siliciu, ca parte a tehnologiei sale denumite Glacier Battery în Ace 3 Pro. Bateriile pe bază de siliciu au, de obicei, o densitate mai mare decât bateriile tradiționale, permițând existența unei capacități mai mari într-o baterie mai mică. Ace 3 Pro, în special, are o grosime sub 9 mm și cântărește doar 207 grame. Așadar, este de așteptat ca un telefon cu o baterie de 7.000 mAh pe bază de siliciu să nu prezinte o creștere dramatică în grosime și greutate.

OnePlus nu este singura companie care folosește baterii pe bază de siliciu în telefoanele sale. Alți producători, precum HONOR și Xiaomi, au lansat, de asemenea, telefoane cu această tehnologie.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , , ,

Sursa: Leak: OnePlus is now working on a 7,000mAh (!!!) battery for phones