Energy Expo - Join the revolution

OnePlus Nord 4 apare în rendere oficiale, cu tot cu specificații

Scris de | 9 iulie, 2024
OnePlus Nord 4 apare în rendere oficiale, cu tot cu specificații

Pe 16 iulie, la un eveniment ce are loc la Milano, în Italia, OnePlus va dezvălui noul său device din gama midrange, OnePlus Nord 4. Deși nu avem detalii oficiale despre telefon, zvonurile au curs în ultima vreme și acum avem și rendere oficiale, care confirmă leak-urile anterioare. Imaginile vin grație celor de la OnLeaks și AndroidHeadline și se pare că telefonul va avea un corp metalic cui margini drepte (lucru sugerat încă din invitația la eveniment) și va avea pe spate o combinație de culori – diverse tonuri de negru sau verde și mint/silver.

Cum a fost menționat anterior, telefonul va fi practic o versiune europeană a lui OnePlus Ace 3V, telefon exclusiv pentru piața chineză. La interior se va afla un Snapdragon 7+ Gen 3 SoC, și va avea un ecran de 6,74 de inchi, 1.5K OLED, cu rată de refresh de 120Hz. Bateria va avea 5500mAh cu suport de încărcare pe fir cu 100W. Ansamblul de camere va fi format din 3 senzori – doi pe spate, principala de 50MP și un ultrawide de 8MP, și camera de selfie de 16MP.

Din design-ul telefonului nu va lipsi slider-ul de pe care poți seta rapid modul silent, un port USB-C, dar și un jack de căști de 3,5mm. Ne așteptăm să mai vedem și un senzor de amprentă integrat în ecran, difuzoare stereo, și un rating de protecție IP65, la fel ca varianta Ace 3V. Rămâne de văzut dacă aceste informații se vor confirma la evenimentul de lansare, de săptămâna viitoare.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , ,

Sursa: OnePlus Nord 4's specs and official renders surface