Energy Expo - Join the revolution

Motorola lansează un nou telefon mid-range: specificații, preț și disponibilitate pentru moto g85 5G

Scris de | 9 iulie, 2024
Motorola lansează un nou telefon mid-range: specificații, preț și disponibilitate pentru moto g85 5G

Motorola a anunțat astăzi cel mai nou membru al familiei moto g: moto g85 5G. Cu acest device, Motorola lansează pentru prima dată un smartphone moto g cu ecran OLED curbat.

Produsul este disponibil în România la partenerii Altex și eMAG, la prețul recomandat de 1399 lei, urmând să fie adăugat și în portofoliul operatorilor Vodafone, Orange și Digi.

moto g85 5G vine disponibil în trei culori (Olivine, Gadget Grey și Surf the Web) și are finisaj din piele vegană sau finisaj PMMA. În plus, acest dispozitiv vine cu Corning Gorilla Glass 5.

Utilizatorii lui moto g85 5G vor beneficia și de un ecran pOLED de 6,7 inci. Acesta oferă și un contrast cu peste un miliard de culori și rezoluție Full HD+, cu o rată de refresh de 120Hz și luminozitate maximă de până la 1600 niți.

Camera principală de 50 MP de pe moto g85 5G cu tehnologie Quad Pixel și un senzor Sony – LYTIA 600 asigură fotografii mai clare, pe timp de zi sau de noapte. De asemenea, stabilizarea optică a imaginii (OIS) menține fotografiile ceva mai clare și în condiții de luminozitate scăzută.

Telefonul vine echipat și cu un procesor Snapdragon 6s Gen 3, cuplat cu 8 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare (extensibil la 1 TB, opțiune separată). Funcția RAM Boost sporește viteza, asigurând o experiență mai fluidă.

Cu bateria de 5000 mAh, utilizatorii vor beneficia de o autonomie de peste 34 de ore, indiferent dacă lucrează, se joacă sau explorează. Iar atunci când au nevoie de un impuls rapid, tehnologia de încărcare rapidă TurboPower de 30W oferă câteva ore de energie, în câteva minute.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , ,