Paul Mescal și Pedro Pascal se luptă în primul trailer pentru Gladiator II

Scris de | 9 iulie, 2024
Paul Mescal și Pedro Pascal se luptă în primul trailer pentru Gladiator II
Foto: Paramount

Continuarea unuia dintre cele mai apreciate filme realizate vreodată, Gladiator al lui Ridley Scott, se va lansa în acest an, iar acum avem și primul trailer pentru Gladiator II, Distribuit de Paramount, filmul are o listă de actori absolut impresionantă, cu Paul Mescal și Pedro Pascal în roluri principale, la care se adaugă Denzel Washington, Connie Nielsen, Joseph Quinn sau Fred Hechinger. Filmul este regizat de Ridley Scott, cu un scenariu scris de David Scarpa, bazat pe o poveste creată cu Peter Craig.

Povestea are loc la ani distanță de filmul original și îl pune pe Mescal în rolul lui Lucius, fiul Lucillei (Connie Nielsen) și nepotul lui Commodus (Joaquin Phoenix), interpretat de Spencer Treat Clark în primul film. În film, Lucius trăiește alături de familia sa în Numidia, însă teritoriul este atacat de forțele generalului Marcus Acacius (Pedro Pascal). Lucius este capturat și înrobit, fiind inspirat de legenda lui Maximus (Russel Crowe) pentru a deveni gladiator și a încerca să îi detroneze pe Împărații Caracalla (Hechinger) și Geta (Quinn).

Gladiator II se va lansa pe 22 noiembrie, în același weekend cu primul capitol al noii povești de la Universal Pictures, Wicked, bazată pe povestea din Vrăjitorul din Oz. Paramount are până acum un an decent, după succesul la box-office al lui A Quiet Place: Day One și eșecul lui IF, regizat de John Krasinski, însă are alte filme interesante pregătite de lansare de-a lungul anului, și cu potențialul de a aduce încasări serioase, în special Sonic the Hedgehog 3 și continuarea filmului horror Smile.

Etichete: , , , , , ,