Energy Expo - Join the revolution

Cea mai populară alternativă la Adobe Creative Cloud este acum gratis timp de șase luni

Scris de | 9 iulie, 2024
Cea mai populară alternativă la Adobe Creative Cloud este acum gratis timp de șase luni
FOTO via Affinity

Dezvoltatorul de software pentru design Serif a lansat o nouă perioadă gratuită de trial, de șase luni, pentru suita sa creativă Affinity, care este văzută în piață ca fiind una dintre puținele alternative viabile la aplicațiile de design profesionale ale Adobe. Oferta este disponibilă pentru Affinity Photo, Affinity Designer și Affinity Publisher începând de astăzi pe Mac, Windows și iPad.

Affinity folosește un model de preț bazat pe achiziție unică, care i-a câștigat un fanbase loial în rândul creativilor care s-au săturat să plătească abonamente recurente. Prețurile încep de la 69,99 de dolari pentru aplicațiile individuale de desktop ale Affinity sau 164,99 de dolari pentru întreaga suită, cu o ofertă separată care oferă în prezent clienților o reducere de 50% la toate licențele lifetime.

Această reducere, alături de trialul gratuit de șase luni, vrea să calmeze îngrijorările cum că Affinity și-ar schimba modelul de pricing după ce a fost achiziționată de Canva la începutul acestui an.

Într-un interviu cu Decoder publicat astăzi, CEO-ul Canva, Melanie Perkins, a refuzat să descrie oferta sa ca fiind o alternativă completă la Creative Cloud de la Adobe. Cu toate acestea, ea a mai spus că piața de design „a cam fost o cursă cu un singur cal, și nu cred că asta funcționează bine pentru nimeni. Cred că a avea o alternativă pe piață pentru designerii profesioniști ajută pe toată lumea.”

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , ,

Sursa: Affinity’s Adobe-rivaling creative suite is now free for six months