Energy Expo - Join the revolution

Xiaomi Mix Fold 4 și Mix Flip vor fi primele telefoane produse în Xiaomi Smart Factory

Scris de | 8 iulie, 2024
Xiaomi Mix Fold 4 și Mix Flip vor fi primele telefoane produse în Xiaomi Smart Factory

Xiaomi va lansa Mix Fold 4 și Mix Flip, noile sale telefoane pliabile, în această lună, și vor fi de asemenea și primele device-uri produse în noua Xiaomi Smart Factory din Changping, Beijing. Vestea a venit de la CEO-ul și fondatorul companiei, Lei Jun. Xiaomi Smart Factory este o fabrică complet digitalizată, cu o capacitate de producție anuală de zeci de milioane de unități, conform chinezilor, și o suprafață uriașă de 81.000 de metri pătrați. Investiția Xiaomi în această fabrică se ridică la suma de 2,4 miliarde de yuani chinezești, adică echivalentul a 330 de milioane de dolari.

Fabrica se folosește de o platformă inteligentă de producție, care poate lua decizii independente și le poate executa pentru îmbunătățirea procesului de fabricare. Xiaomi a explicat în detaliu că acest aspect include și diagnosticarea problemelor de echipament și chiar cumpărarea automată a materialelor și componentelor de bază.

Zvonurile despre noile device-uri Xiaomi Mix Fold 4 și Xiaomi Mix Flip pe care le pregătește compania chineză au apărut deja, dar pe măsură ce ne apropiem de lansarea oficială, programată la sfârșitul lui iulie, vom avea mai multe detalii clare. Mix Fold 4 ar urma să fie cel mai subțire pliabil de pe piață atunci când se lansează, cu un Snapdragon 8 Gen 3 SoC de la Qualcomm la interior, o cameră de 50MP, rezistență de tip IPX8 la apă și o baterie de 5000mAh sau mai mult. Telefonul acesta va fi lansat cu siguranță și la nivel global, lucru care încă nu se poate spune și despre Xiaomi Mix Flip, ce va fi primul telefon pliabil de tip clamshell al companiei.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , ,

Sursa: Xiaomi to launch Mix Fold 4 and Mix Flip this month