Energy Expo - Join the revolution

Xiaomi pare că vrea să renunțe la reclamele din sistemul de operare

Scris de | 8 iulie, 2024
Xiaomi pare că vrea să renunțe la reclamele din sistemul de operare

Unul dintre cele mai mari dezavantaje ale telefoanelor Xiaomi de-a lungul anilor a fost prezența reclamelor în sistem. Compania a redus într-o oarecare măsură această problemă în comparație cu anii anteriori, dar dezactivarea completă a reclamelor rămâne încă o sarcină dificilă. Din fericire, se pare că producătorul lucrează la o soluție.

SmartPrix și leaker-ul Yogesh Brar au descoperit că Xiaomi lucrează la un switch unic pentru a dezactiva reclamele din sistem în interfața HyperOS a sistemului Android. Publicația a postat un GIF care arată un comutator „ads in system apps”, accesibil prin meniul de setări. Iată un screenshot mai jos.

FOTO via SmartPrix

Dacă se confirmă, aceasta ar fi o îmbunătățire semnificativă față de abordarea actuală. În prezent, utilizatorii Xiaomi care doresc să dezactiveze reclamele trebuie să dezactiveze aplicația MSA și apoi să umble prin meniul de setări din fiecare aplicație de sistem.

Publicația a confirmat că switch-ul era disponibil pe un Xiaomi 13 Pro care rula o versiune de test a HyperOS. Așadar, nu ar trebui să ne așteptăm încă la o lansare.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , ,

Sursa: Xiaomi could finally make it easier to disable system ads