Energy Expo - Join the revolution

Inelul smart de la Samsung ar putea costa la fel de mult ca un smartwatch al companiei

Scris de | 8 iulie, 2024
Inelul smart de la Samsung ar putea costa la fel de mult ca un smartwatch al companiei
foto: Florian Avramescu / connect.ro

Samsung Galaxy Ring urmează să fie lansat, iar compania a oferit un sneak peak pentru acest dispozitiv wearable în luna ianuarie a acestui an. Inelul concentrat pe partea de sănătate va fi în sfârșit lansat oficial pe 10 iulie, alături de noile pliabile, smartwatch-uri și căști de la Samsung. Recent, zvonurile au sugerat că primul inel inteligent de la Samsung ar putea costa la fel de mult ca unul dintre modelele Galaxy Watch, situându-se în intervalul de 300 până la 350 de dolari. Cu toate acestea, o știre apărută la sfârșitul săptămânii trecute a contrazis acest zvon, sugerând că ar putea costa semnificativ mai mult decât ne așteptam.

Publicația franceză Dealabs spune că Galaxy Ring se va comercializa la prețuri începând de la 449 € în Franța, deși nu s-a oferit nicio informație despre costul versiunii cele mai scumpe. Știm că Galaxy Ring va fi disponibil în nouă mărimi (5 până la 13) și în finisaje de culoare neagră, argintie și aurie. Dacă acastă știre se va dovedi a fi corectă, Galaxy Ring va costa mai mult decât unul dintre principalii săi rivali de pe segmentul inelelor inteligente, Oura Ring Generation 3.

Cu toate acestea, posesorii Oura Ring trebuie să plătească și o taxă de abonament de 6 $/lună pentru a beneficia de întregul potențial al dispozitivului purtabil. Nu este clar în prezent dacă Samsung va urma un parcurs similar, deși un preț de pornire mai mare sugerează că nu va fi cazul. Între timp, Oura nu este singurul jucător în acest domeniu, cu Ultrahuman Ring Air servind în prezent ca o alternativă decentă fără abonament la inelul inteligent de la Oura.

La ce ne putem aștepta miercuri

În timp ce așteptăm confirmarea Samsung de miercuri, scurgerile recente ne detaliază cam la ce ne-am putea aștepta în termeni de monitorizare a sănătății. O privire mai atentă asupra aplicației Samsung Health a dezvăluit câteva detalii interesante despre Galaxy Ring, cum ar fi prezența unui senzor de temperatură a pielii, care permite dispozitivului purtabil să urmărească schimbările din viața de zi cu zi.

Monitorizarea stresului și a ritmului cardiac ar trebui să fie incluse pe Galaxy Ring, pe lângă detectarea sforăitului. De asemenea, va exista un nou sistem de scor al sănătății numit My Vitality Score, oferind informații personalizate utilizând senzorii inelului. Vor fi, de asemenea, câteva elemente AI implicate, la fel ca în cazul oricărui produs nou lansat în 2024, Samsung utilizând tehnologia pentru a îmbunătăți calitatea informațiilor de sănătate centrate pe utilizator.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , ,

Sursa: The Samsung Galaxy Ring could cost more than we expected