Energy Expo - Join the revolution

Funcția „live translate” de pe telefoanele cu Galaxy AI se va extinde în viitorul apropiat și la WhatsApp

Scris de | 8 iulie, 2024
Funcția „live translate” de pe telefoanele cu Galaxy AI se va extinde în viitorul apropiat și la WhatsApp

Seria Samsung Galaxy S24 a fost lansată cu Galaxy AI, oferind utilizatorilor o mulțime de funcții AI, cum ar fi editarea foto AI, „circle to search” și traducere live a limbii vorbite în apeluri vocale. Printre altele, funcția Galaxy AI Live Translate a fost cea mai utilizată funcție din suită, capabilă să permită comunicarea fără frontiere.

Săptămâna trecută, Samsung a anunțat că funcția Live Translate va fi extinsă în curând la aplicații terțe. Se pare că WhatsApp va fi prima care va beneficia de această funcție. Zvonacul Ice Universe a postat pe X că Galaxy AI va permite traducerea în timp real a conversațiilor vocale pe WhatsApp. Cu funcția Live Translate, utilizatorii de Galaxy care preferă WhatsApp pentru apeluri le pot avea pe acestea traduse în timp real.

De la lansarea sa inițială, funcția Galaxy AI Live Translate a fost exclusivă pentru aplicațiile proprietare Samsung de pe anumite telefoane și tablete Galaxy. Între timp, Samsung s-a angajat să o extindă și la aplicații terțe, permițând utilizatorilor să inițieze apeluri fără a se îngrijora de diferențele de limbă.

WhatsApp va fi prima aplicație terță care va beneficia de traduceri în timp real alimentate de Galaxy AI. Alte aplicații populare de comunicare precum Google Meet, Telegram, Facebook Messenger și Signal sunt așteptate să urmeze.

Pe măsură ce funcția Galaxy AI Live Translate continuă să evolueze cu actualizările viitoare, potențialul său de a se extinde la mai multe dispozitive este foarte anticipat. Mai mult, funcția procesează toate datele și apelurile local pe dispozitivul utilizatorului, ceea ce îmbunătățește confidențialitatea și securitatea.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , ,

Sursa: Galaxy AI Live Translate feature might soon bridge the language gap in WhatsApp calls