Energy Expo - Join the revolution

Când sosesc pe noile și vechile iPhone-uri mult-așteptatele funcții Apple Intelligence

Scris de | 8 iulie, 2024
Când sosesc pe noile și vechile iPhone-uri mult-așteptatele funcții Apple Intelligence

Siri va deveni semnificativ mai performantă și mai inteligentă în primăvara anului 2025, când Apple va lansa sistemul său de Inteligență Artificială, Apple Intelligence, pentru toată lumea. Funcțiile noi vor fi introduse prin actualizarea iOS 18.4, conform lui Mark Gurman de la Bloomberg în cea mai recentă ediție a newsletter-ului Power On.

Apple oferă mereu noile funcții în mod treptat, în actualizări punctuale, pe toate sistemele sale de operare. Astfel, este posibil, de exemplu, ca Siri să obțină capacitatea (prin Apple Intelligence) de a face lucruri în locul tău, cum ar fi să găsească o poză cu buletinul în biblioteca ta de 20.000 de fotografii sau să copieze numărul permisului de conducere pentru a-l introduce într-un formular online.

Totuși, este posibil ca funcțiile de generare a emoji-urilor alimentate de AI sau de asistență la scriere să nu fie încă gata.

Ar trebui să devină din ce în ce mai clar în viitorul apropiat care dintre funcții se vor lansa mai întâi, pe măsură ce versiunile beta ale iOS 18 vor începe să le includă. Între timp, funcții precum integrarea ChatGPT și o nouă interfață Siri care renunță la grafica veche în favoarea uneia nouă sunt așteptate în această toamnă.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , ,

Sursa: Apple Intelligence and a better Siri may be coming to iPhones this spring