Energy Expo - Join the revolution

Galaxy Buds3 Pro, deja la vânzare în SUA, înaintea lansării oficiale

Scris de | 5 iulie, 2024
Galaxy Buds3 Pro, deja la vânzare în SUA, înaintea lansării oficiale

Așteptările sunt ca Samsung să lanseze alături de noile Galaxy Z Fold6 și Z Flip6 și o gamă întreagă de accesorii noi, precum ceasuri, căști și inelul Galaxy Ring, însă până acum informațiile „neoficiale” despre acestea au fost destul de limitate. Se pare însă că un magazin  din SUA a pus, din greșeală, cele mai noi căști Galaxy Buds3 Pro la vânzare, chiar înainte ca acestea să fie anunțate oficial, iar utilizatorul de Reddit Plastic_Development1 le-a cumpărat și fotografiat din toate unghiurile.

Galaxy Buds3 Pro adoptă un design mai apropiat de cel al căștilor AirPods

Astfel se confirmă faptul că noile căști true wireless premium de la Samsung vor primi un refresh complet. Vorbim, în primul rând, despre un nou design, complet diferit față de ceea ce am văzut de la Samsung până acum. Noile căști adoptă forma „clasică” de căști, cu codițe, similar cu ceea ce a făcut Apple încă de la început cu AirPods. Acestea sunt de tip in-ear și vin într-o cutie de încărcare complet nouă.

Pentru prima dată, Samsung oferă o cutie de încărcare cu capac transparent, putând vedea căștile la interior în timp ce se încarcă. Aceasta pare să fie o decizie de design, întrucât nu pare să ofere vreo funcționalitate specială.

Nu știm multe nici despre capabilitățile acestor căști, însă cel care le-a cumpărat spune că oferă anulare a zgomotului ambiental mai bună decât prima generație de AirPods Pro pe care o avea la îndemână. Nu știm astfel cum s-ar putea compara cu AirPods Pro din generația a doua, care au venit cu îmbunătățiri la acest capitol.

De asemenea, prețul noilor căști pare să fie puțin mai mare decât al generației anterioare: 250 de dolari americani, cu 20 de dolari în plus față de Galaxy Buds2 Pro.

Căștile s-au conectat la un Galaxy Z Flip de generație mai veche fără probleme, ba chiar a putut fi folosită funcția de Quick Pairing. Asta înseamnă că Samsung nu folosește un sistem diferit de conectivitate pe noile căști și nici nu este obligatoriu necesar să ai aplicația de configurare instalată pentru a le putea folosi.

Vom afla informațiile oficiale despre Galaxy Buds3 Pro miercuri, 10 iulie, în cadrul evenimentului de lansare Galaxy Unpacked.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , ,

Sursa: via Reddit