Energy Expo - Join the revolution

OnePlus Nord 4 se lansează la jumătatea lunii iulie. Ce specificații va avea

Scris de | 4 iulie, 2024
OnePlus Nord 4 se lansează la jumătatea lunii iulie. Ce specificații va avea

OnePlus a anunțat că va organiza un eveniment de lansare la mijlocul acestei luni pentru cel mai nou telefon al său din zona midrange, OnePlus Nord 4. Evenimentul va avea loc la Milano, Italia, pe data de 16 iulie, de la ora locală 15:00, iar invitația oficială are un look metalic și pe ea sunt scrise următoarele: „Unii spun că este imposibil ca în era 5G să realizezi un smartphone cu puterea, rafinamentul și rezistența metalului. Noi spunem…nu accepta niciodată asta” (n.r.: Never Settle, motto-ul celor de la OnePlus). Compania a publicat și o fotografie teaser, ce are cuvântul „nord” scris cu litere metalice.

Lucrurile sunt, deci, destul de clare. OnePlus Nord 4 va fi lansat oficial la acest eveniment, și zvonurile spun că acesta va fi de fapt un OnePlus Ace 3V, lansat recent în China, dar rebranduit astfel pentru piața internațională.

Specificații OnePlus Nord 4

Astfel, noul telefon ar urma să aibă un ecran de 6,74 inchi, AMOLED, de 1240 x 2772 de pixeli rezoluție și cu o rată de refresh de 120Hz, standard deja pentru telefoanele din industrie. Luminozitatea va fi la nivel de flagship, 2150 de niți în peak brightness, iar la interior se va afla un Snapdragon 7+ Gen 3 SoC, cu două variante de memorie RAM (12/16GB), dar și două variante de memorie de stocare (256/512GB), de tip UFS 4.0. În ansamblul de pe spate va exista o cameră principală de 50MP cu stabilizare optică și o cameră ultrawide de 8MP. La acestea se va alătura una de selfie, de 16MP, iar bateria de la interior este una mare, de 5500mAh, cu suport pentru încărcare pe fir de până la 100W. Ca software, vom avea parte, bineînțeles, de Android 14 cu interfața OxygenOS 14.

Alături de noul OnePlus Nord 4, compania ar putea anunța și un OnePlus Watch 2R, care a fost recent anunțat în China, o versiune mai ieftină a OnePlus Watch 2. De asemenea, ne așteptăm să vedem și lansarea căștilor OnePlus Buds Pro 3.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , , ,

Sursa: OnePlus Nord 4 unveiling set for July 16