Energy Expo - Join the revolution

Filmul Watch Dogs a început producția (după 10 ani)

Scris de | 4 iulie, 2024
Filmul Watch Dogs a început producția (după 10 ani)

Discuțiile despre un film bazat pe universul jocului Watch Dogs au pornit încă dinainte de lansarea jocului, existând zvonuri despre o astfel de producție în anul 2012. Astăzi, la peste 10 ani distanță de la acel moment, aflăm că versiunea pentru marele ecran a Watch Dogs a intrat în sfârșit în producție, începând chiar filmările. Într-o postare pe X, Ubisoft a publicat o fotografie cu un clapboard și mesajul „Lights_Camera_Action.exe”.

Anunțul oficial al filmului a venit în 2016, atunci când, la o conferință Sony de la GamesCon, compania japoneză a anunțat că Ubisoft Partners și New Regency vor realiza o adaptare a poveștii lui Aiden Pearce într-o metropolă în care principala armă de a lupta împotriva sistemului este hacking-ul.

De la acel moment am avut doar indicii despre existența filmului, până luna trecută, când Ubisoft a publicat un comunicat de presă care anunța că producția la Watch Dogs ar începe cândva în această vară. Tot acolo se specifica și că actorul Tom Blyth din The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes și Sophie Wilde din excelentul horror Talk to Me vor avea rolurile principale în film. Pelicula este regizată de Mathieu Turi, pe baza unui scenariu scris de Christie LeBlanc (care a mai scris filmul SF Oxygen, din 2021, pentru Netflix).

În urmă cu câțiva ani se vorbea și despre posibilitatea transformării Watch Dogs într-un serial animat, alături de Far Cry, o altă franciză uriașă a Ubisoft. Veștile despre aceste lucruri au încetat însă să mai sosească. Adaptările după jocuri video trec printr-o perioadă foarte bună, cu Fallout fiind ultimul titlu de succes dintr-o serie care mai cuprinde și The Last of Us, Arcane sau Sonic.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , ,

Sursa: The Watch Dogs movie has finally started filming after 10 years