Energy Expo - Join the revolution

Amazon a anulat unul dintre cele mai interesante seriale ale sale, după doar 2 sezoane

Scris de | 4 iulie, 2024
Amazon a anulat unul dintre cele mai interesante seriale ale sale, după doar 2 sezoane

Până acum, Amazon era unul dintre serviciile de streaming cu cel mai bun istoric cu privire la terminarea serialelor pe care le începea. Indiferent de succesul critic înregistrat sau de audiență, serialele gigantului aveau, în marea majoritate a timpului, parte de un final sau o concluzie satisfăcătoare pentru cei care investeau timp în ele. Nu la fel va sta cazul însă și cu cei care s-au uitat la Outer Range, serialul western/sci-fi care îl avea pe Josh Brolin în rol principal, și care a fost anulat de Amazon, conform Variety.

Outer Range a rulat timp de două sezoane (cel mai recent în luna mai, în această primăvară), și a debutat în 2022, având o distribuție foarte bună, condusă de Josh Brolin, dar care îi includea și pe Imogen Poots, Lili Taylor, Tamara Podemski, Tom Pelphrey sau Will Patton. Serialul se concentra pe povestea lui Royal Abbott, un fermier pe a cărui proprietate din Wyoming apar găuri negre, care par să ducă în alte timpuri.

Outer Range era unul dintre cele mai interesante seriale de pe Prime Video, combinând două genuri radical diferite – western și sci-fi. Primul sezon a fost bun spre foarte bun, dezvoltând foarte mult personajele și concentrându-se pe multiplele elemente misterioase ale poveștii. Cel de-al doilea sezon a fost puțin mai lent și mai slăbuț, adâncind unele mistere, însă nu a oferit suficiente răspunsuri la întrebări, în opinia mea, un lucru cu atât mai dezamăgitor acum că nu vom mai primi acele răspunsuri deloc.

Amazon nu oferă detalii despre numărul de persoane care vizionează serialele și filmele sale, însă Outer Range a intrat în top 10-le celor de la Nielsen pentru serialele originale de pe serviciile de streaming, ajungând pe locul 3 în săptămâna de după premiera sa. Răspunsul criticilor și al fanilor a fost și acela pozitiv, însă se pare că nu suficient de bun pentru a-i determina pe cei de la Amazon să continue serialul.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , ,

Sursa: ‘Outer Range’ Canceled at Amazon After Two Seasons