Energy Expo - Join the revolution

Un clip video cu noul Pixel 9 roz Peony a apărut pe internet

Scris de | 3 iulie, 2024
Un clip video cu noul Pixel 9 roz Peony a apărut pe internet
FOTO via Indianexpress.com

Internetul a fost luat prin surprindere, ieri, când a circulat un clip video cu ceea ce părea a fi un Pixel 9 roz, însă dispozitivul era oprit. Ei bine, acum a ieșit la iveală un nou clip care arată ecranul pornit. Bine, este foarte posibil să nu fie același device ca cel de ieri, dar vedem aceeași culoare Peony.

Clipul prezintă Google Pixel 9 din toate unghiurile. Cea mai importantă caracteristică remarcată este configurația cu două camere pe spate. Anul acesta Google va scoate la vânzare, de asemenea, un model Pro mic cu trei camere. Telefonul fiind pornit, putem vedea pentru scurt timp ecranul principal, Gmail și Setări.

Nu prea este mare lucru de văzut, desigur, deoarece acesta este interfața Pixel familiară. Există câteva modificări importante care vin la pachet cu Android 15, inclusiv multitasking îmbunătățit pe ecrane mari, dar acestea vor fi mai vizibile pe Pixel 9 Pro Fold decât pe modelul standard.

Oricum, telefonul din videoclip pare să fie setat pe fundalul Obsidian mai degrabă decât cel Peony, care este fundalul care se potrivește cu exteriorul său roz. Google va prezenta seria Pixel 9 pe 13 august.

Etichete: , ,

Sursa: Pink Pixel 9 shows up in another video, this time it's running