Primele detalii oficiale despre CMF Phone 1, cel mai nou device al sub-brand-ului deținut de Nothing

Scris de | 3 iulie, 2024
Primele detalii oficiale despre CMF Phone 1, cel mai nou device al sub-brand-ului deținut de Nothing
FOTO via CMF by Nothing (X)

Sub-brandul CMF al companiei Nothing a oferit numeroase teasere în ultima vreme pentru viitorul său smartphone de buget, CMF Phone 1. Deși am văzut diverse unghiuri ale dispozitivului până acum, brandul nu a oferit încă o privire detaliată asupra lui. Acum, datorită unui videoclip oficial, vedem în sfârșit întregul telefon, inclusiv funcțiile sale extra.

Compania a postat pe Instagram și X pentru a prezenta Phone 1, detaliind variantele de culoare ale telefonului, o gamă largă de accesorii și modul în care funcționează spatele detașabil. Un clip postat pe Instagram detaliază cum ar putea un utilizator să schimbe panoul din spate folosind șurubelnița inclusă.

Remarcabil, reel-ul dezvăluie și variantele de culoare ale telefonului. Potrivit lui Ishan Agarwal, nuanțele includ Black, Blue, Light Green și Orange. Opțiunile Black și Light Green au o „textură subtilă,” în timp ce celelalte două opțiuni oferă un „strat de piele vegană.” Cu toate acestea, aceste detalii nu sunt chiar evidente în postările CMF by Nothing.

Există, de asemenea, o gamă largă de accesorii disponibile. Utilizatorii pot atașa o curea de mână sau un suport pentru telefon în colțul din dreapta jos al acestuia, sau pot adăuga o carcasă mai voluminoasă cu un compartiment bombat.

Nu este clar dacă aceste plăci detașabile vor oferi utilizatorilor acces ușor la componentele interne, cum ar fi bateria, pentru o înlocuire rapidă, sau dacă sunt doar un adaos estetic. Brandul nu a menționat dacă aceste accesorii vor fi furnizate împreună cu telefonul sau vor fi oferite ca extra-opțiuni după achiziționarea dispozitivului. Cu toate acestea, ele fac ca CMF Phone 1 să iasă în evidență într-o piață de gamă medie altfel destul de uniformă.

Leak-urile anterioare au oferit informații despre specificațiile potențiale ale telefonului, care includ un SoC Dimensity 7300, o cameră principală de 50MP și un ecran AMOLED de 6,7 inci cu o rată de reîmprospătare de 120Hz. Se zvonește, de asemenea, că va avea un slot pentru card microSD și o baterie de 5.000mAh cu încărcare la 30W.

CMF by Nothing va lansa primul său telefon pe 8 iulie, alături de Buds Pro 2 și Watch Pro 2.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , ,

Sursa: Here's our best look at the CMF Phone 1 with all its accessories