Honor Magic V3: primele imagini oficiale dezvăluie un pliabil extrem de subțire

Scris de | 3 iulie, 2024
Honor Magic V3: primele imagini oficiale dezvăluie un pliabil extrem de subțire

Chiar dacă în România, Honor a adus modelul Magic V2 (review) abia în primăvara acestui ani, telefonul a fost original lansat vara trecută, mai întâi în China și apoi în toamnă în Europa. Astfel, faptul că deja se lansează Magic V3 nu este tocmai o surpriză și nici nu este prea aproape de lansarea anterioară. Compania plănuiește să lanseze noul Magic V3 săptămâna viitoare, pe 12 iulie, în China, și deja ne arată și primele imagini cu telefonul, care dezvăluie cât de subțire poate fi un dispozitiv pliabil.

Punctul forte al lui Honor Magic V3 pare să fie construcția extrem de compactă

Avem pentru început o imagine de promovare oficială, care anunță existența telefonului. Aici putem vedea dispozitivul deschis, din spate, dar și plat, complet închis. Este greu să estimăm cât de subțire este dispozitivul doar pe baza unor fotografii, însă având în vedere cât de subțire a fost modelul Magic V2, putem presupune că și acesta va fi extrem de subțire, poate chiar cel mai subțire pliabil din piață.

Clipul video de promovare ne arată câteva detalii mai îndeaproape. Vedem astfel mai bine modulul de cameră, care este rotund și include trei camere, dintre care una de tip periscopic, pentru zoom. Insula de camere este încadrată într-o ramă metalică de culoare aurie, aceeași culoare pe care o vedem pe rama telefonului. Capacul de pe spate este portocaliu și este realizat din ceea ce pare a fi „piele vegană”.

Au ajuns pe internet și primele imagini cu ceea ce este numit „Honor Magic Vs3”, o versiune mai ieftină a noului telefon. Din acea imagine, reiese că cele două telefoane vor avea un design similar, însă acest model este prezentat în culoarea neagră, tot cu piele vegană pe capacul din spate.

Având în vedere că Magic V2 a fost lansat cu chipset-ul Snapdragon 8 Gen 2 și cu un sistem de camere 50+50+20 megapixeli, probabil că vom vedea un upgrade incremental pe generația nouă, la Snapdragon 8 Gen 3 și probabil același sistem de camere. Magic Vs3, în schimb ar putea fi echipat cu chipset-ul Gen 2 de anul trecut sau 8s Gen 3 de anul acesta, și cu un sistem de camere mai modest, pentru a atinge un preț mai accesibil.

Nu este clar însă dacă atât Magic V3, cât și modelul Vs3 vor fi dezvăluite simultan, sau dacă lansarea variantei inferioare va avea loc cândva mai târziu în an. Cu puțin noroc, Magic V3 va fi lansat și în România cândva în cursul acestui an, nu cu jumătate de an întârziere.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , ,

Sursa: GSM Arena