DJI intră pe piața de biciclete electrice cu un nou brand numit Amflow

Scris de | 3 iulie, 2024
DJI intră pe piața de biciclete electrice cu un nou brand numit Amflow

Se pare că zvonurile au fost reale. DJI tocmai a dezvăluit că intră oficial pe piața bicicletelor electrice, oferind ceea ce numește a fi un „sistem revoluționar pentru bicicletele electrice” pentru un nou brand de biciclete de tip mountain bike numit Amflow. Acastă companie funcționează ca o subsidiară DJI.

Producătorul celor mai bune drone foto/video din lume spune că trecerea la biciclete electrice este un „pas natural” datorită tehnologiei de baterie și motor din dronele sale. Puternicul sistem Avinox de la DJI va debuta pe noul Amflow PL, un e-MTB (bicicletă montană electrică) care va fi disponibil mai târziu în acest an.

Deci, ce este special la acest nou sistem Avinox? Include tehnologie de obicei găsită pe drone și smartphone-uri. Pentru început, cadrul are un ecran OLED color de 2 inci care oferă date de călătorie în timp real, estimarea autonomiei bicicletei și opțiuni de configurare.

Poți, de asemenea, să te conectezi la bicicletă prin aplicația Avinox, care îți permite să setezi un mod anti-furt și să verifici locația în timp real. Aici poți, de asemenea, să ajustezi setări precum puterea, cuplul și cadența pentru a se potrivi stilului tău de pedalare. În plus, bicicleta poate să-ți încarce telefonul în caz de urgență.

Dar există și software inteligent care ajută la experiența de pedalare. DJI spune că algoritmul său Smart-Assist utilizează diverși senzori pentru a ajusta automat procentajul de asistență electrică oferită, în funcție de rezistența reală la pedalare.

Există patru moduri de pedalare, Auto, Eco, Trail și Turbo, plus un mod Boost pentru un impuls de putere în caz de urgență. La fel ca o dronă sau un smartphone, cele două opțiuni de baterie (600Wh sau 800Wh) vin cu cea mai recentă tehnologie de încărcare rapidă, ceea ce înseamnă că bateria de 800Wh poate fi încărcată de la 0 la 75% în aproximativ 90 de minute.

Amflow PL în sine se conturează a fi o bicicletă montană electrică destul de high-end, deși încă nu avem nicio idee despre preț. Bicicleta din fibră de carbon cântărește doar 19,2 kg, ceea ce este impresionant.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , ,

Sursa: DJI officially makes a surprise move into e-bikes – here's what you need to know