Energy Expo - Join the revolution

Cel mai nou joc „gratuit” de pe Netflix este Minesweeper… modernizat

Scris de | 3 iulie, 2024
Cel mai nou joc „gratuit” de pe Netflix este Minesweeper… modernizat

Atunci când ne gândim la Minesweeper, ne ducem automat cu gândul la jocul care a fost zeci de ani preinstalat pe Windows și pe care puțini au învățat să îl joace „corect”, dar la care mulți se gândesc încă cu nostalgie. Ei bine, Netflix oferă acum pentru utilizatorii săi de mobil o versiune nouă de Minesweeper, complet modernizată, cu grafică nouă, hărți variate și un mod „single player”, care te transportă în medii variate de joc, cu multe provocări.

Minesweeper primește o versiune modernizată, exclusiv prin Netflix de mobil

Desigur, există multe „clone” sau variante care să imite gameplay-ul din Minesweeper pe mobil, majoritatea fiind chiar gratuite, fiind pline de reclame sau de mecanici de joc pe bază de energie sau microtranzacții. Vestea bună este că, noul Minesweeper de la Netflix este complet gratuit, fără reclame și fără posibilitatea de a cumpăra nimic in-game. Desigur, această „gratuitate” este relativă, având în vedere că ai nevoie de un abonament Netflix activ pentru a accesa jocul. Totuși, dacă aveai oricum Netflix pentru a urmări serialele și filmele de pe platformă, jocurile precum Minesweeper (sau Hades, seria GTA și multe altele), sunt un bonus binevenit.

De altfel, acesta nici măcar nu este primul joc „clasic” care primește un nou strat de vopsea modernizat de pe platforma Netflix. Anterior, compania a lansat și alte jocuri pe care le găseam preinstalate de obicei în versiunile mai vechi de Windows, precum Hearts și Solitaire, iar acelea sunt în continuare disponibile în biblioteca din ce în ce mai vastă de jocuri din aplicația de mobil Netflix.

Majoritatea jocurilor sunt disponibile prin intermediul Netflix atât pe iOS, cât și pe Android, iar descărcarea se face din intermediul aplicației de streaming, care accesează paginile din App Store și Google Play „speciale”.

Acum că există o versiune de mobil complet gratuită și modernizată, chiar nu mai ai nicio scuză să nu înveți regulile jocului Minesweeper.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , ,