Energy Expo - Join the revolution

Ce upgrade-uri sunt așteptate pe noile telefoane Google Pixel 9 și Pixel Fold 2

Scris de | 2 iulie, 2024
Ce upgrade-uri sunt așteptate pe noile telefoane Google Pixel 9 și Pixel Fold 2

Google se pregătește de lansarea „grilei” sale de toamnă, alcătuită din gama Pixel 9 și, foarte posibil, și un nou pliabil. Pixel 9 va trebui să concureze cu seria iPhone 16, care va fi anunțată la aproximativ o lună după evenimentul Made By Google din data de 13 august. La acesta din urmă ne așteptăm să vedem care sunt noutățile pe care le propune seria nouă de telefoane ale Google, dar și alte potențiale lansări, precum o tabletă pliabilă, un smartwatch sau noi căști in-ear.

Cel puțin două modele – Pixel 9 și Pixel 9 Pro – sunt așteptate să fie lansate, și există și zvonuri despre existența unui Pixel 9 Pro XL. Varianta Pro ar urma să aibă margini drepte și un nou ansamblu de cameră pe spate, unde să fie inclusă și o lentilă cu diafragmă variabilă. O funcție care se zvonește că va exista pe noile telefoane este numită „adaptive touch” și va putea fi activată din meniul numit Touch Sensitivity. Ce va face aceasta? Ei bine, se pare că, odată activată, va modifica sensibilitatea ecranului pentru a compensa în cazurile în care ai mâinile ude sau folosești folii de protecție mai groase, și va face mai ușor de apăsat ecranul.

Pixel Fold 2, schimbări majore

Pixel Fold 2 este așteptat să își facă la rându-i apariția pe 13 august, iar upgrade-urile în cazul său sunt semnificative. Cu un ecran interior de 7,9 inchi când este extins și unul exterior de 6,4 inchi, telefonul va avea și un ansamblu de cameră pe spate radical schimbat. La interior este așteptat un procesor Tensor G4, bazat pe design-ul lui Samsung Exynos, care se va afla și în noile telefoane din seria Pixel 9.

Bineînțeles, o modificare mult așteptată va veni la nivelul sistemului de operare, Android 15 urmând să primească funcțiile Gemini AI, pe care Google le-a introdus anterior pe Pixel 8 Pro. Bătălia software va fi una dintre cele mai interesante de urmărit între device-urile care se vor lansa în această toamnă, iar zvonurile despre acestea vor continua să curgă în perioada următoare.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , , ,

Sursa: Google Pixel 9 phones arrive next month, ahead of iPhone 16 launch