Energy Expo - Join the revolution

Capcom Next – Se lucrează la un nou Resident Evil și Dead Rising revine cu o nouă versiune

Scris de | 2 iulie, 2024
Capcom Next – Se lucrează la un nou Resident Evil și Dead Rising revine cu o nouă versiune

Capcom a organizat un eveniment denumit Capcom Next în decursul zilei de luni, 1 iulie, în care a oferit mai multe detalii despre titlurile pe care urmează să le lanseze. De asemenea, Koshi Nakanishi, director al Resident Evil 7, a confirmat că studioul lucrează deja la noul titlu din serie. „Lucrăm la un nou Resident Evil” a spus Nakanishi în timpul show-ului. „A fost foarte dificil să ne dăm seama ce să facem după 7. Dar am găsit o soluție, și este una substanțială, ca să fiu sincer. Nu pot oferi niciun detaliu încă, dar sper că sunteți entuziasmați pentru ziua în care voi putea”.

Nakanishi nu a oferit astfel prea multe detalii, însă este destul de clar că următorul joc Resident Evil va continua povestea principală a seriei. Rămâne de văzut și care va fi titlul jocului, și dacă cei de la Capcom vor recurge la un nou „artificiu tehnic” cum au făcut-o când au denumit ultimul titlu din serie: Resident Evil Village (cu VIII în nume).

Bineînțeles, anunțul unui nou Resident Evil nu a fost singurul făcut la evenimentul Capcom Next. Printre altele, studioul a vorbit și despre Dead Rising Deluxe Remaster, o versiune remastered (duh) a jocurilor cu zombie, care se va lansa pe 19 septembrie, cu grafică îmbunătățită și diverse upgrade-uri. Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, un nou joc de tip tower defense care are loc într-o lume inspirată de mitologia japoneză poate fi încercat de azi până la lansarea sa oficială, pe 19 iulie, iar Resident Evil 7 pentru iOS, care se lansează azi, va avea o funcție de auto-fire care va face jocul mai ușor de jucat cu un controller virtual.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , ,

Sursa: A new Resident Evil is in the works