iPhone 16 Pro va dispune de cea mai nouă tehnologie de ecran OLED de la Samsung

Scris de | 1 iulie, 2024
iPhone 16 Pro va dispune de cea mai nouă tehnologie de ecran OLED de la Samsung

Un nou zbvon apărut pe internet susține că iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max vor fi primele iPhone-uri care vor folosi panourile OLED M14 de la Samsung, care îmbunătățesc luminozitatea și extind durabilitatea.

Zvonurile anterioare despre ecranele iPhone 16 Pro au inclus câteva detalii despre luminozitate. De exemplu, în septembrie 2023 s-a scris că Apple va folosi Micro Lens Array, care reflectă mai multă lumină OLED spre ochii utilizatorului.

Acum, conform ETNews din Coreea de Sud, cele două modele Pro din gama iPhone 16 vor folosi cele mai noi afișaje Samsung. Cunoscute sub numele de display-uri M14, acestea sunt modele OLED care utilizează 14 materiale de înaltă performanță, care sunt însă nespecificate.

Nu există detalii în acest ultim zvon despre cât de luminoase vor fi noile afișaje. Cu toate acestea, un leak din mai 2024 susținea că iPhone 16 Pro va avea o luminozitate de 1200 de niți, față de cei 1000 de niți de pe iPhone 15 Pro.

Aceasta va fi prima ocazie cu care Apple va folosi acest model de ecran de la Samsung. Cu toate acestea, se pare că Samsung furnizează același model și pentru Google Pixel 9.

iPhone 16 Pro e pregătit pentru lansare în luna septembrie, iar Google Pixel 9 va sosi la rafturile magazinelor, cel mai probabil, înainte de această dată, conform ultimelor zvonuri.

Separat de tehnologia panoului, zvonurile anterioare privind ecranele care vor echipa iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max susțineau că acestea vor fi mai mari decât predecesoarele de pe gama iPhone 15. Ecranul iPhone 16 Pro va crește de la 6,1 inci la 6,3 inci, în timp ce afișajul iPhone 16 Pro Max va crește în diagonală de la 6,69 inci la 6,9 inci.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,

Sursa: iPhone 16 Pro will have brighter and longer-lasting display