Energy Expo - Join the revolution

Ce funcții va oferi Galaxy Ring, primul inel inteligent Samsung

Scris de | 1 iulie, 2024
Ce funcții va oferi Galaxy Ring, primul inel inteligent Samsung

Samsung a anunțat că pentru data de 10 iulie următorul său eveniment Galaxy Unpacked, unde sunt așteptate multe produse noi, din mai multe categorii. Cele despre care știm, probabil, cele mai multe deja sunt pliabilele Galax Z Fold6 și Z Flip6, care sunt așteptate pentru „refresh-ul” anual. Galaxy Ring ar putea fi însă adevărata vedetă a show-ului, întrucât marchează intrarea Samsung într-o nouă categorie de produse. Cele mai noi informații „neoficiale” despre Galaxy Ring ne dezvăluie însă ce am putea să facem cu noul inel inteligent.

Galaxy Ring ar putea înlocui un smartwatch pentru funcții de monitorizare a sănătății

Pentru prima dată, Samsung pare că va crea un produs care concurează în piață cu o altă categorie de produse din portofoliul său. Galaxy Ring ar putea oferi aceleași funcții pe care le regăsim pe ceasurile inteligente Galaxy Watch de la Samsung, deci dacă ai deja un ceas, vei avea mai puține motive să cumperi un inel, și invers. Probabil că cei care vor dori să le aibă pe ambele, vor alege unul sau celălalt pentru a fi purtat în funcție de garderobă sau tipul de eveniment vizat. De asemenea, inelul ar putea deschide calea către funcții de monitorizare a sănătății pentru cei care sunt pasionați de ceasuri mecanice. Poți purta astfel ceasul preferat, fără să fii nevoit să renunți la funcțiile „smart”, oferite ce smartwatch-urile moderne.

Vorbim despre capabilități precum pulsul, nivelul de stres, temperatura la nivelul pielii, monitorizarea ciclului menstrual la femei și detecția sforăitului în timpul somnului, capabilități care sunt deja disponibile pe ceasurile cu WearOS ale companiei. Pentru detecția sforăitului, telefonul va trebui să se regăsească în aceeași încăpere, întrucât inelul nu va fi echipat cu un microfon. Aceste funcții au fost descoperite în cea mai recentă versiune a aplicației Samsung Health, care a fost „disecată” de către cei de la Android Authority.

Inelul este așteptat în mai multe mărimi, iar autonomia sa va fi strâns legată de dimensiunea aleasă de utilizator. Astfel, cei care vor alege modelele mai groase, vor trebui să încarce inelele mai rar. Totuși, o autonomie de aproape o săptămână este așteptată pentru aceste inele, o valoare semnificativ mai mare decât în cazul ceasurilor Galaxy Watch și Watch Pro.

Pe lângă Galaxy Ring și telefoanele pliabile, sunt așteptate și noi modele Galaxy Watch, dar și o generație nouă de căști Galaxy Buds, care ar putea adopta un nou design, cu „codiță”, similar cu cel al AirPods de la Apple.

Etichete: , , , ,

Sursa: Android Authority