Energy Expo - Join the revolution

Google lansează Pixel 9 mai devreme decât de obicei

Scris de | 26 iunie, 2024
Google lansează Pixel 9 mai devreme decât de obicei

Google organizează, de obicei, evenimentul anual de lansare a dispozitivelor Pixel în octombrie, dar anul acesta lucrurile vor fi diferite. Compania a anunțat recent un eveniment surpriză pentru Pixel pe 13 august, cu aproximativ două luni mai devreme decât de obicei.

Google nu a menționat niciun dispozitiv în invitație, dar aceasta spune: „Ești invitat la un eveniment în persoană Made by Google unde vom prezenta cele mai noi realizări ale Google AI, software-ului Android și portofoliului de dispozitive Pixel”.

Google anunță un eveniment surpriză pentru Pixel pe 13 august

Invitația este destul de vagă și ar putea însemna că producătorul dorește doar să „prezinte” dispozitivele existente, deja oficiale, dar iată un detaliu important: există un keynote programat la ora 10 AM în acea zi. Nu ar avea absolut niciun sens să organizezi așa ceva pentru dispozitive deja lansate.

Dacă asta nu este suficient pentru confirmare, iată un videoclip care rulează ca teaser pentru eveniment pe Google Store:

Un eveniment organizat mai devreme ar putea face parte dintr-o strategie a Google de a preveni unele scurgeri de informații, deoarece în ultimii ani a suferit foarte mult din această cauză, practic fiecare noutate de pe fiecăre dispozitiv fiind dezvăluită cu multe săptămâni în avans.

Etichete: , , ,

Sursa: Google announces surprise Pixel 9 unveiling event for August 13