Logitech lansează o nouă tastatură de gaming: Preț și disponibilitate pentru G515 Lightspeed TKL

Scris de | 25 iunie, 2024
Logitech lansează o nouă tastatură de gaming: Preț și disponibilitate pentru G515 Lightspeed TKL

Logitech a anunțat lansarea G515 Lightspeed TKL Wireless Gaming Keyboard, o tastatură cu mai multe tehnologii și funcții noi într-un design modern cu profil redus.

Combinația dintre tastele cu profil redus și designul mai subțire permite o mai mare rapiditate la tastare, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de mai mult confort.

Cu o înălțime de 22 mm, G515 elimină necesitatea unui suport pentru încheietura mâinii, asigurând sesiuni de gaming mai confortabile. G515 dispune de comutatoare cu profil redus care se activează la o distanță minimă – doar 1,3 mm – și o distanță totală de deplasare de 3,2 mm, mai scurtă decât cea a tastaturilor tradiționale.

În plus, G515 a fost realizată cu un strat de spumă de amortizare a sunetului, taste pre- lubrifiate, stabilizatori integrați și PBT Keycaps.

Tastatura G515 dispune și de tehnologia Keycontrol anunțată recent de Logitech G, oferind gamerilor capacități de personalizare peste ceea ce oferă o tastatură standard. Fiecare tastă poate efectua până la 15 acțiuni diferite, permițând jucătorilor să-și adapteze tastatura și să atribuie macro-uri, semnale audio, efecte de iluminare. Includerea de layers și modifiers precum G Shift crește posibilitățile de personalizare.

Caracteristicile tastaturii wireless G515 Lightspeed TKL includ:

  • 2:1 Lightspeed Wireless Pairing: jucătorii își pot conecta mouse-ul de gaming, cum ar fi G502 X Plus, prin G515 Lightspeed dongle, eliberând un port USB suplimentar.
  • Iluminarea Lightsync RGB: utilizatorii pot accesa aproximativ 16,8 milioane de culori pentru a-și personaliza experiența și pentru a conecta toate echipamentele Logitech G cu G Hub. Conectivitatea Tri-Mode permite jucătorilor să aleagă între modul Lightspeed wireless, Bluetooth și USB-C prin cablu de date.
  • Până la 36 de ore de joc continuu.

Preț și disponibilitate

Tastatura de gaming Logitech G515 Lightspeed TKL Wireless Gaming Keyboard este disponibilă pe site-ul Logitech G și la partenerii locali incepand din iulie la un preț recomandat de 745 RON pentru versiunea wireless și 545 RON pentru versiunea cu fir, care se va lansa în cursul acestui an.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,