Versiunea remaster de la Beyond Good and Evil se lansează săptămâna viitoare

Scris de | 21 iunie, 2024
Versiunea remaster de la Beyond Good and Evil se lansează săptămâna viitoare
Foto: Ubisoft

Ubisoft a lansat un trailer pentru remake-ul unuia dintre jocurile sale clasice, bine cunoscute, Beyond Good and Evil. Apărut inițial într-o postare care fusese ștearsă de companie, se poate spune că a doua oară a fost cu noroc, pentru că de data aceasta pare că anunțul rămâne „sus” pe X și YouTube. Asta înseamnă că vom primi oficial noul Beyond Good and Evil – 20th Anniversary Edition, pe data de 25 iunie, disponibil pentru PC, PlayStation 5 și PlayStation 4, Xbox Series X/S și Xbox One, dar și Nintendo Switch.

De asemenea, cei de la Limited Run Games vor vinde și copii fizice ale jocului, începând cu data de 12 iulie. Acestea vor fi disponibile doar pentru consolele PlayStation, Xbox Series X/S și Nintendo Switch (deci fără PC și Xbox One).

În trailer-ul de două minute vedem update-urile grafice făcute jocului, și se pare că versiunea remastered va putea rula în 4K la 60fps, având de asemenea un soundtrack reorchestrat. Promite și „conținut nou exclusiv” însă nu știm exact la ce se referă. Interesant este că această versiune a jocului a fost urmărită parcă de anunțuri bizare, mai mult sau mai puțin false. Spre exemplu, în 2023, o versiune incompletă a apărut pe Ubisoft Plus, grație unui probleme tehnice.

Beyond Good and Evil a avut și anunțul unui sequel, însă aici este o întreagă saga care se derulează de mai bine de un deceniu. În continuare nu avem vreun update despre planurile pentru acel joc, dar cei care vor să retrăiască povestea originalului, vor avea treabă începând de săptămâna viitoare.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , ,

Sursa: The Beyond Good and Evil remaster will be released next week (for real)