Ce îmbunătățiri va primi camera lui Samsung Galaxy S25 Ultra

Scris de | 21 iunie, 2024
Ce îmbunătățiri va primi camera lui Samsung Galaxy S25 Ultra

Unul dintre zvonurile zilei trecute a fost acela că Samsung Galaxy S25 Ultra va primi niște îmbunătățiri în zona camerelor, în timp ce frații săi mai mici din serie, Galaxy S25 și Galaxy S25+, nu vor avea parte de același tratament. Iată că astăzi aflăm și în ce vor consta exact acele îmbunătățiri, deoarece sistemul de camere al telefonului care se va lansa tocmai la începutul anului viitor ar fi fost deja dezvăluit pe X (fostul Twitter).

Conform acestui zvon, S25 Ultra va avea, pentru camera ultrawide, o nouă versiune a senzorului Samsung 1/2.76” ISOCELL JN1, care este puțin mai mic decât cel aflat în S24 Ultra și are o rezoluție de 50MP. Apoi, trecând la telephoto, acesta va fi un senzor capabil de zoom optic 3x, noul 1/3” ISOCELL tot de la Samsung, care de această dată este mai mare decât cel folosit în S24 Ultra, și vine tot cu 50MP, ca varianta ultrawide a telefonului.

Bineînțeles, pe lângă aceste îmbunătățiri de hardware, vor veni și unele de software. Samsung pregătește deja noi algoritmi care să îmbunătățească semnificativ calitatea fotografiilor și videoclipurilor, însă detaliile despre acestea sunt destul de limitate, deoarece „este mult prea devreme”, conform sursei zvonurilor.

În ceea ce privește camera principală, se pare că aici nu vom avea parte de schimbări importante. Senzorul va avea aceeași dimensiune ca cel de pe S24 Ultra, ba chiar ar putea fi exact același. Bineînțeles însă, se mai pot schimba destule lucruri de acum și până la lansarea familiei de device-uri Galaxy S25, care nu va avea loc până în ianuarie 2025, deci vom mai avea parte de update-uri și zvonuri noi până atunci.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,

Sursa: Samsung Galaxy S25 Ultra's camera improvements detailed in new leak