Razer lansează o colecție specială cu Keith Haring. Cum o poți obține

Scris de | 19 iunie, 2024
Razer lansează o colecție specială cu Keith Haring. Cum o poți obține

Razer a anunțat lansarea unei colecții speciale, realizată în colaborare cu Keith Haring. Aceasta include atât articole vestimentare, cât și periferice de gaming, iar fiecare produs prezintă o combinație de roșu, alb și negru, decorată cu pictogramele inimilor, specifice Keith Haring.

Linia de îmbrăcăminte Razer x Keith Haring este acum disponibilă exclusiv prin intermediul unei tombole pentru comunitate. Colecția include un tricou, un hanorac și o șapcă. De asemenea, o versiune specială au primit și căștile wireless multi-platform Razer Barracuda X Keith Haring Edition. Pentru a participa la tombolă, fanii pot vizita paginile oficiale de Instagram și X ale Razer. Tombola se va desfășura până pe 24 iunie 2024.

În plus, gamerii și iubitorii de artă pot achiziționa acum produse Keith Haring co-branded prin Razer Customs – un serviciu de personalizare disponibil doar pe Razer.com. Razer Customs le permite utilizatorilor să proiecteze și să își creeze propriul design unic pentru diverse echipamente Razer, inclusiv mouse-uri, mouse mats și carcase de telefon. Ca parte a colecției Razer x Keith Haring, carcasa superioară a mouse-ului de gaming wireless ultra ușor Razer Orochi V2 și mouse mat-ul moale de gaming Razer Gigantus pot fi adaptate prin intermediul Razer Customs. Produsele pot fi personalizate cu un nume sau un gamertag.

Prețuri

Razer Orochi V2 Top Shell –24,99€

Razer Gigantus V2 Medium – 49,99€

Razer Gigantus V2 Large –54,99€

Razer Gigantus V2 XXL –69,99€

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , ,