Universul A Quiet Place va avea parte și de un joc. Când se lansează The Road Ahead

Scris de | 19 iunie, 2024
Universul A Quiet Place va avea parte și de un joc. Când se lansează The Road Ahead

Cel de-al treilea film din franciza A Quiet Place se apropie de lansare, însă până la apariția sa în cinematografe am avut parte de anunțul unui joc bazat pe universul celor de la Paramount. Se numește A Quiet Place: The Road Ahead, și este un horror single-player, care se va lansa chiar în acest an, 2024, pentru PC, PlayStation 5 și Xbox Series X.

Jocul este dezvoltat de Stormind Games, cunoscuți pentru că s-au aflat în spatele jocurilor survival horror Remothered, și va fi publicat de Saber Interactive. Se știa faptul că un astfel de titlu este în dezvoltare încă din 2021, când iLLOGIKA și EP1T0ME trebuiau să se ocupe de el, însă de atunci nu am mai aflat vreo veste.

În ceea ce privește povestea, evident că A Quiet Place: The Road Ahead are loc în universul stabilit de filme, însă vine cu o poveste complet nouă, despre o femeie care încearcă să supraviețuiască apocalipsei extraterestre, în timp ce se luptă cu „angoasa propriilor sale conflicte de familie și frici”. Gameplay-ul seamănă cu ce vedem în primele două filme din franciză, cu foarte mult accent pe stealth, în timp ce încerci să te furișezi pe lângă creaturi extraterestre fără să scoți un sunet și să aduni lucruri și arme pe care să le folosești atunci când te afli la ananghie.

Până la apariția jocului, spre sfârșitul acestui an, vom avea apariția noului film din franciză, A Quiet Place: Day One, un prequel pentru primul titlu, care prezintă, așa cum spune și titlul, evenimentele din prima zi a invaziei extraterestre pe Pământ. Seria ar fi trebuit să aibă și un al treilea film care să continue povestea din primele două și să apară undeva în 2025, dar între timp acesta a fost amânat.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,

Sursa: A Quiet Place is getting even bigger with a video game out this year