LG lansează noua gamă de aparate de aer condiționat

Scris de | 18 iunie, 2024
LG lansează noua gamă de aparate de aer condiționat

LG a lansat noile modele de aer condiționat din 2024. Noile soluții de climatizare de la LG din gamele Artcool Gallery și Dualcool asigură un ambient mai răcoros și mai sănătos, și pot fi considerate și piese de design interior, adaptându-se și altor nevoi ale consumatorilor.

Cele mai recente aparate de aer condiționat din gama Artcool Gallery de la LG (modelele LG Artcool Gallery Special și LG Artcool Gallery Premium) au o eficiență energetică A++/A+ și asigură o răcire uniformă mulțumită fluxului de aer în 3 direcții, o funcționare în condiții mai bune de igienă și o varietate de opțiuni de personalizare prin aplicația mobilă intuitivă ThinQ.

Cu ajutorul aplicației LG ThinQ, utilizatorii pot afișa pe ecranul aparatului o gamă largă de conținut, de la imagini simple sau lucrări care să completeze designul locuinței, la fotografiile preferate din telefon pentru o notă de personalitate. În plus, LG Artcool Gallery le permite utilizatorilor să își extindă experiența de diverstiment acasă prin funcția de Mirroring, prin care pot urmări conținutul de pe smartphone pe ecranul aparatului de aer condiționat.

Pe lângă performanța de răcire, noile aparate de aer condiționat de la LG vin cu un ecran suplimentar complet care asigură o vedere intuitivă asupra temperaturii, datei și orei. În plus, pot fi gestionate cu telecomanda inteligentă inclusă sau prin intermediul aplicației mobile care le permite utilizatorilor să aleagă setările, dar și să controleze starea aparatului în timp real și să monitorizeze temperatura camerei, umiditatea, consumul de energie și calitatea aerului, de la distanță.

Cele mai recente aparate de aer condiționat de la LG își adaptează circulația aerului în funcție de spațiu datorită fluxului de aer în 3 direcții. Aerul rece este distribuit prin partea stângă, dreaptă și inferioară a cadrului, oferind o răcire în fiecare colț al camerei. Totodată, indiferent de poziția față de aerul condiționat, persoanele aflate în încăpere nu mai trebuie să se îngrijoreze în privința aerului puternic deranjant mulțumită fluxului de aer indirect care asigură o distribuție uniformă a aerului.

LG DUALCOOL 2024

Noul model Dualcool din 2024 asigură un mediu interior plăcut pe tot parcursul anului, valorificând cele mai recente tehnologii de climatizare LG, inclusiv funcțiile Soft Air, Auto Cleaning și Freeze Cleaning care sporesc confortul. Având un design interesant, cel mai recent aparat de aer condiționat LG Dualcool este un element care poate fi controlat și monitorizat chiar și de la distanță prin intermediul aplicației ThinQ.

Încorporând sistemul DUAL Vane, aparatul de aer condiționat LG Dualcool emite aer cald sau rece în mai multe direcții pentru a oferi un control optim și eficient al temperaturii. În plus, noul model utilizează senzorul Human Detection Sensor, care detectează distanța dintre aparatul de aer condiționat și persoanele aflate în încăpere și își ajustează modul de flux de aer (direct sau indirect) în funcție de aceasta. Utilizatorii pot ajusta setările senzorului astfel încât, în funcție de apropierea lor de unitatea interioară, LG Dualcool să producă un flux de aer direct sau indirect.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , ,