NVIDIA are o competiție dedicată cineaștilor care vor să lucreze cu AI. Ce premii poți câștiga

Scris de | 17 iunie, 2024
NVIDIA are o competiție dedicată cineaștilor care vor să lucreze cu AI. Ce premii poți câștiga

NVIDIA are o competiție concepută în sprijinul tinerilor cineaști din România, Polonia și Cehia. Prin acest concurs, compania dorește ca aceștia să prezinte ce impact pot avea tehnologia NVIDIA AI și RTX de ultimă generație și potențialul fluxurilor de lucru creative accelerate de AI, într-o industrie creativă. Concursul este deschis pentru cineaștii aspiranți din cele 3 țări, care, în echipe de câte doi, trebuie să trimită un videoclip de maximum 59 de secunde, creat de ei cu ajutorul funcțiilor AI într-un anumit fel.

Un juriu format din cineaști și specialiști în marketing cu experiență vor evalua înregistrările și vor selecta cele mai bune dintre ele. Termenii și condițiile exacte, precum și pagina de înscriere în concurs sunt disponibile pe pagina F64. Premiul pentru fiecare dintre cei 6 finaliști constă într-un laptop GIGABYTE AERO cu un GPU GeForce RTX 4070. Finaliștii selectați vor fi invitați la finala care va avea loc în Cracovia, Polonia. În cadrul acestei provocări finale, acestora li se va cere să înregistreze, să editeze și să livreze videoclipuri scurte pentru social media, în care să prezinte platforma și produsele NVIDIA Studio într-un interval de timp dat.

Platforma NVIDIA Studio este un ecosistem dedicat pentru creatorii de conținut, oferind o combinație de soluții software și hardware care îmbunătățesc fluxul de lucru creativ. Atât desktopurile, cât și laptopurile echipate cu plăci grafice GeForce RTX oferă performanță, stabilitate și fiabilitate. Acest eveniment oferă o ocazie de a vedea dacă AI-ul poate avea un impact în cinematografie, cu ajutorul tehnologiei RTX prin intermediul platformei NVIDIA Studio. În același timp, participanții vor putea să se întâlnească cu cineaști experți din industrie.

Concursul este valabil până pe data de 23.06.2024, până la ora 23:59.

Etichete: , , ,