Care este telefonul oficial al Euro 2024

Scris de | 17 iunie, 2024
Care este telefonul oficial al Euro 2024

Euro 2024 a început deja de câteva zile, iar astăzi România intră oficial în competiție, de la ora 16:00, împotriva Ucrainei. Dacă ai văzut însă meciurile la televizor, la terasă, sau pe unul dintre ecranele gigant din oraș, probabil că ai remarcat și faptul că panourile publicitare de pe margine au de multe ori logo-ul vivo. Asta se întâmplă ca urmare a unui parteneriat între producătorul chinezesc și UEFA, forul european al fotbalului, care a făcut ca telefonul oficial al Euro 2024 să fie vivo V30 Pro.

Parteneriatul lui vivo cu turneele finale de fotbal continuă astfel, după ce compania a fost sponsor la Cupa Mondială din 2018 din Rusia, la cea din 2022 din Qatar, dar și la Euro 2020, care a avut câteva meciuri disputate inclusiv în România, precum sfertul de finală extraordinar dintre Franța și Elveția, încheiat cu scorul de 3-3, și cu eliminarea favoritei competiției la penalty-uri. vivo mai a mai fost partener FIFA și la Cupa Confederațiilor, desfășurată în 2017.

vivo V30 Pro este un telefon cu branding ZEISS, ecran AMOLED de 6,78 inchi, procesor MediaTek Dimensity 8200, pe 4nm la interior, și trei senzori de 50MP pe ansamblul de cameră de pe spate – o principală, un senzor ultrawide și un senzor telefoto. Și camera de selfie are tot 50MP. Telefonul nu este disponibil în România pe canale oficiale, după ce vivo s-a retras din piața noastră locală.

Parteneriatul celor de la vivo cu UEFA face ca producătorul să aibă drepturi exclusive în ceea ce privește branding-ul în interiorul și în jurul stadioanelor, precum și zonelor dedicate.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , ,

Sursa: vivo partners with UEFA to make V30 Pro the official smartphone of Euro 2024