Video call-urile de pe WhatsApp primesc un update important

Scris de | 14 iunie, 2024
Video call-urile de pe WhatsApp primesc un update important

WhatsApp a anunțat astăzi noi îmbunătățiri pentru video call-uri, una dintre funcțiile cele mai folosite ale serviciului de mesagerie. În primul rând, există acum opțiunea de a avea până la 32 de oameni într-un call pe toate device-urile pe care folosești WhatsApp. De asemenea, va fi adăugată și posibilitatea de a face screen share cu tot cu sunetul de pe telefon/laptop/tabletă. În sfârșit, cel de-al treilea update important îl reprezintă speaker spotlight, o funcție pe care o cunoaștem din mai toate aplicațiile de videoconferințe, și care îl aduce în prim plan în mod constant pe cel care vorbește.

Toate aceste funcții vor apărea în următoarele câteva săptămâni și vor fi disponibile tuturor utilizatorilor WhatsApp. În plus, reprezentanții serviciului spun că vor rămâne „concentrați constant pe calitatea audio și video, pentru apeluri mai clare oriunde te-ai afla”.

Pentru asta, compania a lansat un nou codec care va îmbunătăți stabilitatea apelurilor. Asta face ca apelurile derulate pe un dispozitiv mobil să aibă parte de o anulare a zgomotului de fond și a ecoului mai bună, și oferă și rezoluție mai înaltă pentru cei aflați pe conexiuni mai rapide. Sunetul ar trebui să fie mai clar de asemenea indiferent dacă ai o conectivitate la rețea proastă sau folosești un device mai vechi.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , ,

Sursa: WhatsApp video calls get 32 participants, screen sharing, speaker spotlight