Energy Expo - Join the revolution

Specificațiile pentru Xiaomi 15 au apărut deja pe internet. Va avea parte de o premieră

Scris de | 12 iunie, 2024
Specificațiile pentru Xiaomi 15 au apărut deja pe internet. Va avea parte de o premieră

Deși Xiaomi 15 este așteptat să fie lansat abia la jumătatea lunii octombrie în China, specificațiile device-ului au apărut deja pe internet, și se pare că acesta va fi primul telefon cu un chipset Snapdragon 8 Gen 4 la interior, alături de varianta Xiaomi 15 Pro. Leak-ul de specificații vine din China, și ne spune că telefonul va avea un ecran cu rezoluție 1.5K, de tip LTPO, și drept, fără curburi. De asemenea, va avea pe spate o cameră principală de 50MP cu un senzor de 1/1.3 inchi, un ultrawide de 50MP și un senzor telefoto, tot de 50MP, cu zoom optic 3x. Toate camerele sunt așteptate să aibă o diafragmă mare.

Configurația maximă de memorie RAM și stocare ce va fi disponibilă va fi de 16GB RAM și 1TB stocare, iar telefonul va avea un senzor de amprentă ultrasonic, integrat în display, așa cum spuneau niște zvonuri precedente. Un motor de vibrații bun și difuzoare stereo sunt și ele așteptate pe noul Xiaomi 15.

Telefonul va fi oferit în cel puțin două variante de culoare, clasicele alb și negru, unele dintre versiuni având un spate din sticlă, și altele optând pentru imitația de piele. Bateria nu a fost încă menționată, dar ne așteptăm să vedem și aici o îmbunătățire. Telefonul arată bine pe hârtie, rămâne de văzut dacă aceste upgrade-uri și noutăți se vor găsi totuși și pe versiunea finală a lui Xiaomi 15, care se va lansa în toamnă.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , ,

Sursa: Xiaomi 15 specs leak