Energy Expo - Join the revolution

Primul pliabil de tip flip de la Honor, Magic V Flip, se lansează mâine

Scris de | 12 iunie, 2024
Primul pliabil de tip flip de la Honor, Magic V Flip, se lansează mâine

Honor lansează mâine, 13 iunie, primul său telefon pliabil de tip flip, Honor Magic V Flip, și am aflat și procesorul care se va afla la interiorul său. Device-ul se va numi LRA-AN00 și a fost testat pe Geekbench, unde putem vedea că la interior se găsește un Snadpragon 8+ Gen 1, cu un CPU tactat la 3.0GHz. De asemenea, telefonul pe care a fost efectuat testul benchmark are la interior o memorie RAM de 12GB.

Mai știm și că telefonul va avea cel puțin trei opțiuni de stocare în China, însă rămâne să vedem și dacă acestea vor fi disponibile și la nivel global. Honor a confirmat deja că Magic V Flip va avea un ecran secundar foarte mare, care va lăsa loc doar pentru senzorii de cameră. Telefonul va fi disponibil în nuanțele alb, roz și negru, și toate opțiunile arată destul de bine.

Ecranul secundar ar trebui să aibă astfel peste 4 inchi în diagonală, iar flash-ul este poziționat în jumătatea de jos a telefonului, nu alături de senzorii de cameră. În ceea ce privește configurația de RAM și stocare, Honor Magic V Flip va sosi cu variante de 12/256GB, 12/512GB și 12GB/1TB. Telefonul a primit și certificarea agenției chineze 3C pentru încărcare rapidă de până la 66W, având la interior o baterie de 4500mAh autonomie.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , ,

Sursa: Honor Magic V Flip chipset confirmed through Geekbench