Legendarul joc Silent Hill 2 primește un remake. Când se lansează

Scris de | 5 iunie, 2024
Legendarul joc Silent Hill 2 primește un remake. Când se lansează

Konami a prezentat recent un trailer pentru remake-ul unuia dintre titlurile sale legendare – Silent Hill 2, oferind și mai multe detalii legate de gameplay-ul jocului. În trailer, vedem cum James Sunderland încearcă să își croiască un drum prin orașul bântuit, luptându-se cu monștrii din serie, însă nu vedem încă cea mai cunoscută prezență a francizei, villain-ul Pyramid Head.

Remake-ul jocului horror Silent Hill 2 a fost anunțat inițial în 2022, ca partea a unei serii de vești legate de franciză, care anunțau și mai multe spinoff-uri și un nou film live-action, bazat de asemenea pe povestea din Silent Hill 2. Noua versiune a jocului, care a fost lansat inițial pe primul PlayStation, în 2001, este dezvoltată de studioul polonez Bloober Team, cunoscut și pentru titlurile Layers of Fear și The Medium.

La începutul anului, Konami publica un video care detalia sistemul de luptă din Silent Hill 2, lansând și un scurtmetraj gratuit, denumit The Short Message. Odată cu cel mai recent anunț, știm și data oficială la care remake-ul jocului va fi disponibil, dar și platformele pe care se va lansa. Astfel, Silent Hill 2 este așteptat să apară în această toamnă, pe 8 octombrie, atât pe PlayStation 5, cât și pe PC.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , ,

Sursa: Silent Hill 2’s remake hits PS5 and Steam in October