Energy Expo - Join the revolution

Bolt Business adaugă Cupoane de călătorie, opțiune prin care poți oferi călătorii gratuite

Scris de | 5 iunie, 2024
Bolt Business adaugă Cupoane de călătorie, opțiune prin care poți oferi călătorii gratuite

Bolt Business, divizia de transport corporate a Bolt, introduce Cupoanele de călătorie în România. Prin intermediul acestor noi cupoane Bolt Business, companiile pot acoperi parțial sau integral costul unei curse pentru clienți, parteneri sau angajați. Cupoanele sunt concepute pentru a sprijini companiile cu nevoi specifice de călătorie, precum deplasările la evenimente, pachetele de beneficii pentru angajați și îmbunătățirea satisfacției clienților. Acestea sunt disponibile pentru toate companiile care sunt clienți Bolt Business în România.

Când un client Bolt Business emite un cupon, persoana care călătorește va primi un cod prin e-mail, pe care îl poate copia și introduce în aplicația Bolt. Clienții pot alege dintre următoarele tipuri de cupoane:

  • Cupoane nelimitate: persoana care primește cuponul poate efectua un număr nelimitat de curse, într-un interval financiar prestabilit.
  • Cupoane procentuale: oferă un procent stabilit de reducere la o cursă până la o anumită sumă. De exemplu, o reducere de 25% la o cursă care nu costă mai mult de 30 de lei.
  • Cupoane cu sumă fixă: acoperă o sumă stabilită, de exemplu o reducere de 25 de lei la o călătorie.

Cupoanele pot fi utilizate pentru orice tip de călătorie de afaceri Bolt Business. Pentru a satisface nevoile de călătorie, clienții au control complet asupra nivelului de reducere oferit și a momentului în care cupoanele pot fi răscumpărate. Clienții Business pot vedea câte cupoane au fost răscumpărate sau utilizate, iar datele din contul de administrare Bolt Business pot fi exportate pentru a simplifica raportarea și facturarea. Bolt Business este disponibil în peste 40 de țări, fiind utilizat de peste 30.000 de companii la nivel mondial.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , ,