Energy Expo - Join the revolution

Trump este prezent acum și pe TikTok, rețeaua socială pe care tot el a încercat s-o interzică când era președinte. Câți followeri are deja

Scris de | 4 iunie, 2024
Trump este prezent acum și pe TikTok, rețeaua socială pe care tot el a încercat s-o interzică când era președinte. Câți followeri are deja

Presupusul candidat republican la președinția SUA, Donald Trump, are acum cont pe aplicația pe care a încercat, cândva, să o interzică.

Contul de TikTok al lui Trump, lansat sâmbătă seara, are doar o postare până acum. În clip, CEO-ul UFC, Dana White, spune: „Președintele este acum pe TikTok”, pentru ca apoi Trump să intervină: „Este o onoare”. Restul clipului constă în mare parte din imagini cu Trump plimbându-se printre mulțimea prezentă la o gală UFC din Newark, New Jersey.

Videoclipul a fost vizionat de peste 77 de milioane de ori, iar Trump a acumulat deja aproape 5 milioane de urmăritori.

Mișcarea echipei din spatele campaniei lui Trump amintește că, deși TikTok are un viitor incert în Statele Unite, politicienii rămân dornici să ajungă la cei 170 de milioane de utilizatori americani ai platformei. Platforma ar putea fi deosebit de valoroasă pentru Trump, care pare să fi câștigat teren în rândul tinerilor votanți.

Poziția lui Trump față de TikTok pare să se fi inversat: după ce a încercat să interzică TikTok în timp ce era președinte, el a postat pe Truth Social în mai: „Doar ca să știe toată lumea, în special tinerii, Joe Biden este responsabil pentru interzicerea TikTok”.

Biden a semnat recent un proiect de lege care va interzice TikTok dacă compania-mamă ByteDance nu vinde aplicația în maximum un an; TikTok contestă, în prezent, proiectul de lege în instanță.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , ,

Sursa: Trump takes off on TikTok