Oppo Find X8 Ultra ar urma să aibă patru camere de 50MP

Scris de | 4 iunie, 2024
Oppo Find X8 Ultra ar urma să aibă patru camere de 50MP

Următorul flagship al celor de la Oppo, Find X8 Ultra, este ținta zvonurilor de astăzi, unul dintre ele spunând că telefonul ar urma să vină cu nu mai puțin de patru camere cu senzori de 50MP. Recent, s-a spus și că varianta Find X8 ar veni cu baterie gigantică, de 6000mAh, și e foarte posibil ca modelul Ultra să ajungă și el la acest număr impresionant.

Zvonul cu privire la camere vine de la Digital Chat Station, un tispter popular pe Weibo, care spune că Oppo Find X8 Ultra va avea patru camere de 50MP, la fel ca Find X7 Ultra, dintre care două vor fi de tip periscop telephoto. Ce nu știm exact sunt senzorii care vor fi folosiți în aceste patru camere, însă se pare că acel IMX858 de la Sony (folosit anterior pe camera periscop telephoto cu zoom optic 6x de pe Find X7 Ultra) nu se va număra printre ei.

Tipster-ul a spus și că noul flagship Oppo este așteptat să depășească excelentele capacități ale lui vivo X100 Ultra și a sa lentilă de 200MP periscop telefoto, atunci când vorbim de zoom. Aceasta ar fi o reușită foarte importantă, dar rămâne de văzut dacă va putea fi și confirmată, atunci când vom afla mai multe detalii oficiale despre Oppo Find X8 Ultra.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,

Sursa: Oppo Find X8 Ultra tipped to feature four 50MP cameras, skip IMX858