Amazon continuă să aducă adaptări de jocuri pe Prime Video, cu Like a Dragon: Yakuza

Scris de | 4 iunie, 2024
Amazon continuă să aducă adaptări de jocuri pe Prime Video, cu Like a Dragon: Yakuza

După Fallout, Amazon a anunțat astăzi lansarea unui nou serial original live-action, bazat pe una dintre cele mai populare serii de jocuri a celor de la Sega (chiar a doua, după Sonic) – Yakuza, acum cunoscută și ca Like a Dragon. Serialul va avea doar 6 episoade și se va numi Like a Dragon: Yakuza, fiind regizat de Masaharu Take, care anterior a lucrat la un serial numit The Naked Director. Este realizat în Japonia, și în rolul principal se va afla actorul Ryoma Takeuchi, care va intra în pielea lui Kazuma Kiryu, protagonistul primelor 6 jocuri din serie. Interesant este și faptul că serialul va avea parte de o lansare în două părți, pe 25 octombrie și 1 noiembrie 2024.

Scenariul este bazat pe o poveste originală inspirată din cea a primului joc din seria Yakuza, din 2005. Va avea loc în districtul Kamurocho, la fel ca jocurile, și va urmări povestea lui Kiryu și a trei prieteni din copilăria sa în două perioade diferite, 1995 și 2005. Similar cu jocurile, Kiryu este descris în comunicatul de presă oficial al celor de la Amazon ca fiind „un războinic Yakuza de temut, cu un puternic simț al justiției, datoriei și umanității”, iar povestea va arăta consecințele acțiunilor sale în cele două perioade. Takeuchi a spus și că serialul va include „scene de luptă intense”, lucru despre care oricine a jucat un joc din seria Yakuza știe că este imperios necesar.

La conferința la care a fost anunțat serialul, actorul a vorbit și despre procesul de a-l interpreta pe Kiryu și fotografia postată pe social media, odată cu anunțul oficial, care prezintă tatuajul legendar al personajului. „Nu îl poți interpreta pe Kiryu Kazuma fără să fii în formă, așa că am știut că asta trebuie să fac. A fost o muncă grea nu doar pentru mine, ci și pentru departamentul de makeup și costume. A durat două ore și jumătate doar ca să ne pregătim pentru această imagine.” Regizorul Masaharu Take a adăugat și că Takeuchi a realizat de unul singur toate scenele de acțiune, nefiind nevoie de dubluri.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,