Energy Expo - Join the revolution

YouTube are un nou rege: care este canalul care are acum cei mai mulți abonați

Scris de | 3 iunie, 2024
YouTube are un nou rege: care este canalul care are acum cei mai mulți abonați

Compania de muzică de la Bollywood T-Series a deținut ani buni coroana pentru canalul cu cei mai mulți abonați de pe YouTube, depășindu-l pe suedezul Felix Kjellberg (PewDiePie) într-una din cele mai cunoscute „lupte” de pe platformă din existența sa. PewDiePie a fost însă „răzbunat” în weekend-ul care tocmai a trecut, când Jimmy Donaldson (MrBeast) a reușit să depășească T-Series și să devină noul lider al topului.

Vestea a adus o creștere istorică pentru Donaldson, care a anunțat apoi, printr-un screenshot, că a obținut alte 2 milioane de abonați în cursul zilei de ieri, un record al canalului său pentru o singură zi. La momentul actual, MrBeast a ajuns la 269 de milioane de abonați, cu 3 milioane peste cei de la T-Series.

Jimmy a fost un susținător foarte mare al lui PewDiePie în 2019, acoperind fiecare panou publicitar din orașul său cu reclame care îl promovau pe suedez. A și apărut în timpul Super Bowl-ului alături de câțiva prieteni, purtând tricouri care scriau „SUB 2 PEW DIE PIE”. E greu de crezu că va mai putea fi depășit de cei de la T-Series, sau de oricine altcineva din sfera YouTube-ului, în următorii câțiva ani, canalul său devenind aproape sinonim cu YouTube și fiind cea mai mare sursă de „inspirație” pentru o mulțime de creatori de conținut din întreaga lume, care îi copiază thumbnail-urile, conceptele de videoclipuri și ideile.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , ,

Sursa: PewDiePie ‘avenged’ as MrBeast becomes YouTube’s most-subscribed channel