Energy Expo - Join the revolution

Bill Skarsgård se întoarce în rolul lui Pennywise, într-un serial prequel pe Max

Scris de | 31 mai, 2024
Bill Skarsgård se întoarce în rolul lui Pennywise, într-un serial prequel pe Max

Bill Skarsgård se întoarce în rolul clovnului Pennywise, pe care l-a interpretat în cele două filme din seria It. Suedezul în vârstă de 33 de ani va juca (și va fi și producător executiv) într-un prequel realizat pentru serviciul de streaming Max, al celor de la Warner Bros Television. Skarsgård se va alătura altor foști colegi din cele două filme realizate anterior – regizorul Andy Muschietti, producătoarea Barbara Muschietti și co-producătorul pentru It: Chapter Two, Jason Fuchs, printre aceștia. Andy Muschietti va regiza 4 dintre cele 9 episoade ale serialului.

Serialul este produs momentan cu titlul Welcome to Derry, și se desfășoară în universul dezvoltat de filme, care au adunat 1,17 miliarde la box office-ul global. Serialul se va baza pe o poveste scrisă pe baza romanului It, dar care va explora originile personajului Pennywise și, bineînțeles, va prezenta o altă vânătoare a sa în orașul Derry.

Din distribuție mai fac parte și Taylour Paige, Jovan Adepo, Chris Chalk sau James Remar. Serialul va apărea în 2025 sau 2026, dar până atunci Bill Skarsgård are un an destul de aglomerat. După ce a apărut în John Wick: Chapter 4 anul trecut, suedezul va interpreta rolul principal în The Crow și Nosferatu, două filme foarte așteptate în 2024.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , ,

Sursa: ‘Welcome To Derry’: Bill Skarsgård To Reprise Pennywise Role In ‘It’ Prequel On Max