Schimbarea de design pe care o pregătește Apple pentru viitoarele iPad-uri

Scris de | 30 mai, 2024
Schimbarea de design pe care o pregătește Apple pentru viitoarele iPad-uri

iPad-ul a fost conceput inițial pentru a fi ținut în poziție verticală, cu orientare portret. Cu toate acestea, pe măsură ce Apple promovează produsul ca un înlocuitor pentru laptop, mulți oameni îl folosesc mai mult orientat landscape, mai ales datorită accesoriilor precum Magic Keyboard. Dar va schimba oare Apple vreodată orientarea logo-ului de pe spatele iPad-ului?

Viitoarele iPad-uri ar putea avea un logo Apple cu orientare landscape

Într-un interviu cu Numerama (via MacRumors), designerul industrial Apple Molly Anderson a fost întrebată despre logo-ul Apple care apare „cu susul în jos” atunci când iPad-ul este într-o carcasă cu tastatură sau este ținut în mod landscape. Anderson a răspuns că „acest lucru ar putea să se schimbe” în viitor și că logo-ul vertical ar putea să nu rămână așa pentru totdeauna.

Designerul a menționat că iPad-ul este un device care poate fi folosit „în toate direcțiile,” dar a recunoscut că oamenii îl folosesc mai mult în modul landscape în ultimii ani.

Desigur, e o declarație destul de vagă, dar angajații Apple nu împărtășesc mai nimic, de obicei, din lucrurile care ar putea fi considerate secrete ale companiei. Acesta ar putea fi un indiciu că producătorul ia în considerare schimbarea orientării logo-ului Apple de pe spatele iPad-urilor pentru a se alinia la cel de pe MacBook-uri.

Schimbări Recente

Odată cu lansarea iPad-ului de generația a 10-a în 2022, Apple a mutat camera frontală în mijlocul ecranului, pentru orientarea landscape. Același lucru se aplică acum pentru iPad Air M2 și iPad Pro M4, ambele prezentate în luna mai.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , ,

Sursa: Apple might change the orientation of its logo on the back of future iPads